Upgrade VDF naar Sanday: een update

06-02-2024

We praten je bij over de upgrade van VDF naar Sanday

Waar staan we?

Sinds eind 2022 migreerden we 25 praktijken naar Sanday. Daarvan waren er 21 apotheekhoudend. Dat betekent dat zij nu zowel het apothekersgedeelte van Sanday (voormalig APRO) als het nieuwe huisartsgedeelte gebruiken. Samen met deze praktijken ontwikkelen we het huisartsengedeelte steeds verder door. Dat levert resultaat: Inmiddels kunnen we met trots zeggen dat het nieuwe platform hen in de volle breedte ondersteunt.

En, door de introductie van de Consult to Go app, snelteksten, spraakherkenning en de onderzoeken naar AI, zijn we ervan overtuigd dat we werken aan een toekomstvaste meerwaarde voor de huisartsenzorg. Zeker in combinatie met het uitgebreide apothekersgedeelte.

En nu?

Vorig jaar toetsten we alle VDF-praktijken en vroegen we naar een wenselijk moment om te switchen naar Sanday. We kwamen er gaandeweg achter dat échte kwaliteit gewoonweg langer duurt. Langer dan we in eerste instantie hadden ingeschat. De voorbereiding van de praktijken, de begeleiding van het team en de doorontwikkeling van het platform moesten tot in de puntjes voor jou geregeld zijn. Nog vóórdat we op grote schaal zouden implementeren. Ook wilden we ons niet laten voortstuwen om maar zo snel mogelijk VDF uit te faseren. Want, het is gewoon een mooi, up-to-date product. Daar zorgt ons VDF-team wel voor.

Wat betreft de planning zien we mogelijkheden om meer praktijken in 2024 over te zetten. Maar, we hebben daar 2025 ook nog voor nodig. Alles voor een verantwoorde overstap van VDF naar Sanday. De komende tijd zullen we weer praktijken benaderen voor een passende migratiedatum. Daarnaast houden we je up-to-date over alle nieuwe ontwikkelingen rondom Sanday en de overstap daarnaartoe. Je hoort van ons.

Tot snel!

Team Sanday

Ook interessant

30-01-2023

Sanday: Dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.

16-01-2023

Duizendpoot Hanneke Tan-Koning over Sanday

Hanneke Tan-Koning werkt als eerste praktijk met het gloednieuwe platform van Sanday: "Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland". Lees hier de ervaringen van de eerste gebruiker!

29-06-2023

Nieuw in Sanday: ontvang patiëntfoto’s met Sendi!

Een patiënt is bezorgd over een insectenbeet en twijfelt of hij bij de huisarts langs moet komen. Geen onbekend scenario, toch? Door onze nieuwe koppeling (later in ’t jaar integratie!) met Sendi ontvang, beoordeel en bewaar je foto’s van patiënten veilig in hun patiëntendossier.

24-11-2023

Opheldering over DOMO in ASP

Wat is DOMO en wat gaat DOMO doen met mijn gegevens?

24-04-2023

De eerste keer als Sanday op 3 beurzen!

Lees hier over de eerste beurzen waar we te zien waren als Sanday: het KNMP-congres, het NEDhis-congres en de Mosadex experience!

26-01-2023

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het Sanday-platform. Zo verandert in het 2e kwartaal van dit jaar de naam van APRO naar Sanday en krijgt de software een make-over naar de Sanday-stijl. Wil je weten waarom we APRO in een nieuw jasje steken, of wat er voor jou anders wordt? Dan ben je hier op de juiste plek.