Sanday voor de huisarts

Op ons nieuwe huisartsen platform werk jij met de beste basis voor de snelste innovaties. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij laten je zien hoe Sanday past in jouw situatie. Nu, én in de toekomst! Maak een afspraak of sluit je aan bij ons webinar op 9 juli!

Sanday voor de huisarts2024-06-18T14:48:19+00:00

Maak deelcontacten aan

Heb altijd de juiste informatie bij je consult. Kijk tijdens jouw deelcontact alle patiëntinformatie in. Medicatie, episodes, uitslagen. Zie alles in één oogopslag. Jij bent altijd up to date.

Voeg snelteksten toe

Geef je vaak dezelfde informatie? Met jouw vooringestelde snelteksten creëer je in no time een uitgebreid en volledig plan. Zo weet de patiënt in detail de gang van zaken. Zonder dat het jou tijd kost.

Creëer je eigen agenda

Werk met templates, sjablonen en meerdere agenda’s naast elkaar. Zo houd jij overzicht in al je afspraken.

Features

Slimme interfaces

Zie alle informatie in één oogopslag. Je hebt het platform niet voor niets binnen een paar dagen onder de knie.

Eén waarheid

Werk optimaal samen met andere zorgprofessionals. Met Sanday heb je één waarheid, één bron. Geen informatie-eilandjes meer.

Overal beschikbaar

Werk waar en wanneer je wilt, ongeacht je device: als je maar een internetverbinding hebt. Met de consult-to-go app ben je zelfs onderweg verbonden.

Veilig

Veiligheid staat voorop. Op basis van de behandelrelatie mogen andere zorgprofessionals het dossier inzien.

Snelle Integraties

Werk samen met wie je wilt. Door ons open platform sluiten partners zich eenvoudig bij ons aan. Natuurlijk via de landelijke standaarden, zoals LSP, Open, Zorgdomein en Mitz via de HL7 FIHR ZIB!

Innovatief

Elke 6 weken updaten wij je systeem. Je werkt hierdoor altijd met de laatste features.

Coming soon

Sanday is een open platform. Daarom haken betrouwbare partners gemakkelijk aan op onze techniek. Zo integreren we sneller met partners die ons platform zinvol aanvullen of uitbreiden. We vinden namelijk dat iedereen moet profiteren van elkaars specialisme. Daarom hebben we al plannen voor de volgende integraties:

  • Telefonie-integratie

  • Consult voorbereidende vragenlijsten door AI

  • Preset snelteksten

  • Spirometrie-integratie

  • Netwerkzorg

  • En nog veel meer…

Sanday Plus

Consult-to-go app

Consult-to-go app

Dossiers printen wordt verleden tijd. Met de consult-to-go app heb je waar en wanneer je wilt inzage in je patiëntdossiers. En dat allemaal in je zak op je smartphone: ideaal voor een patiëntbezoek dus.

Sanday insights

Sanday insights

Met Insights krijg je inzicht in je praktijk, je processen, je zorg, je team én je patiënten. Stuur bij op basis van data uit één systeem.

Vraag je demo aan!

Op ons nieuwe huisartsen platform werk jij met de beste basis voor de snelste innovaties. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij laten je zien hoe Sanday past in jouw situatie. Nu, én in de toekomst! Maak een afspraak of bekijk onze demo!

Maak kennis met Sanday!

Sanday is het platform waarop je slim samenwerkt voor betere zorg. Onze innovatieve technieken en gebruiksvriendelijke interfaces laten je moeiteloos en veilig communiceren met je collega’s van de anderhalvelijn.

De beste basis voor de snelste innovaties
Sanday is een van de nieuwste informatiesystemen op de markt. Dat brengt veel mogelijkheden voor jou. Waarom? Dat lees je hier.

 

Academy

Leren omgaan met een nieuw platform kan spannend zijn. Hoewel je Sanday snel onder de knie hebt, gooien we je niet in het diepe. Met de Academy maak je kennis met Sanday wanneer, waar en op welke manier je wilt. Door onze online tutorials en opdrachten spijker je je kennis volledig bij voordat je ‘in het echt’ aan de slag gaat. Zo start je zorgeloos je eerste dag met Sanday. Ook voor waarnemers.

Conversie

De Upgrade

Wij begrijpen dat de overgang van je huidige HIS naar Sanday een belangrijke stap is. Daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde route ontwikkeld. Onze consultants begeleiden je vanaf het allereerste contact tot aan het moment waarop je vol vertrouwen op ons platform bent overgestapt. Lees verder en ontdek hoe we samen jouw upgrade naar Sanday tot een succes maken.

Klantverhalen

Hanneke-Tan Koning - Medisch Centrum de Weght

Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland. Sanday is toekomstbestendig en maakt gebruik van de goede dingen van een ander. Maar, het allerbelangrijkste is dat het een platform is dat voor mij werkt.

Hanneke-Tan Koning - Medisch Centrum de Weght

Jack Wolters - Apotheek Groenveld

Fijn om als apotheker zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Sanday. De apotheken die nu starten met Sanday maken hierdoor een soepele start.

Jack Wolters - Apotheek Groenveld

Ronald van Ingen - Huisartsenpraktijk van Ingen en Breugem

De implementatie verliep erg soepel en ook de conversie van de data is probleemloos verlopen. Een modelmigratie.

Ronald van Ingen - Huisartsenpraktijk van Ingen en Breugem

Frank de Ligt - Apotheek Holendrecht

APRO werkt logisch en het voorkomt dat je oplossingen bedenkt die veel tijd kosten. Je houdt meer tijd over om inhoud te geven aan je vak!

Frank de Ligt - Apotheek Holendrecht

Apotheek Heer

Dankzij APRO kunnen we onze kwaliteit en efficiëntie in apotheekprocessen verder opschroeven. En zo met dezelfde mensen meer voor elkaar krijgen

Apotheek Heer

Jasper Schellingerhout - Het Huisartsenteam De Keen

Sanday is een betrouwbare partner. We delen dezelfde visie waarbij de dienstverlening aan de patiënt centraal staat. Ze willen net als wij vooruit en denken met ons mee in oplossingen.

Jasper Schellingerhout - Het Huisartsenteam De Keen

Onze partners

FHIR

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!