Pro-Mailservice

Wij verzorgen jouw mailing, al meer dan 10 jaar. Dit doen wij, ongeacht je HIS-leverancier. Verstuur eenvoudig de uitnodigingen voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie. Snel, eenvoudig en efficiënt via het Pro-Mailservice portaal.

Mailservice2023-10-04T07:56:30+00:00

De voordelen van Pro-mailservice

  • Bepaal zelf de inhoud van de brief én het verzendmoment

  • Stel een vaccinatieschema op en nodig patiënten uit per gekozen datum en tijdvak

  • Maak aparte brieven voor thuisprikkers

  • Combineer losse griep- en pneumokokkenmailings om patiënten met beide vaccinaties op hetzelfde tijdstip uit te nodigen

Registreer je nu

Registreer je nu voor het Pro-Mailservice portaal van Sanday. De kosten voor de Pro-Mailservice bedragen €0,75 (Ex. BTW) per brief. Heb je al een account? Dan hoef je je niet opnieuw te registreren.

Zo lever jij je patiëntenbestand aan

Het is noodzakelijk om een patiëntenbestand beschikbaar te hebben op het Pro-Mailservice portaal. Het proces van aanleveren verschilt per HIS-leverancier, maar voor alle aan te leveren bestanden geldt dat:

  • Het een Excel-bestand moet zijn, met bestandsformaat .csv (komma gescheiden) of .xlsx.

  • De kolommen straatnaam, huisnummer en huisnummertoevoeging aparte kolommen moeten zijn.

  • Wanneer een barcode op de brief gewenst is, dat wordt aangegeven welke kolom met gegevens hiervoor gebruikt moet worden.

Voor gebruikers van het Sanday platform maken we later de aanlevermethode bekend.

Voor ASP gebruikers maken we automatisch een uitspoel van de patiënten die in het griep- en/of pneumokokkenproject onder ‘Registreren’ staan.

Gebruikers van VDF leveren zelf het patiëntenbestand aan bij Sanday via een transferlink. De transferlink wordt door Sanday 1,5 week vóór de deadline van de batch verstuurd.

Scipio-gebruikers leveren zelf het patiëntenbestand aan bij Sanday via een transferlink. De transferlink wordt door Sanday 1,5 week vóór de deadline van de batch verstuurd. Na het aanleveren van het bestand bewerken wij dit zodanig dat het in te lezen is op het Pro-Mailservice portaal.

Gebruikers van andere systemen leveren zelf het patiëntenbestand aan bij Sanday via een transferlink. De transferlink wordt door Sanday 1,5 week vóór de deadline van de batch verstuurd. Na het aanleveren van het bestand bewerken wij dit zodanig dat het in te lezen is op het Pro-Mailservice portaal. Voor deze bewerking rekenen wij een eenmalige vergoeding van €25,- per aangeleverd bestand (griep en pneumokokken).

Batches en verzendwijze

Je kunt als praktijk voor zowel de griep- als de pneumokokkenuitnodigingen kiezen voor een verzendbatch die een bepaalde bezorgdatum bij de patiënt garandeert. Combineer je de griep- en pneumokokkenuitnodigingen dan is er maar 1 batchkeuze mogelijk.

Wil je de bezorging van de brieven liever zelf regelen? Neem dan contact met ons op via: mailing@sanday.com

FAQ

Je hebt geen mogelijkheid om binnen de Pro-Mailservice portal op aparte postcodes te selecteren van bijvoorbeeld patiënten in een verzorgingshuis. Als je patiënten in een verzorgingshuis toch apart wilt kunnen bereiken is de enige optie deze patiënten in je griep- en pneumokokkenproject als thuisprikker te markeren (indien mogelijk) en in de thuisprikbrief een aparte vermelding te maken voor deze patiënten.

Het alternatief is dat Sanday de gehele mailing handmatig voor je uitvoert, echter zal de prijs per brief dan hoger uitvallen. Je kunt hierover contact opnemen via projectbureau@promedico.nl.

Nee, als je gebruik wilt maken van de Pro-Mailservice portal is dit niet mogelijk. Er worden een aantal vaste gegevens gebruikt in de bestanden die aangeleverd worden. Indien je de geboortedatum wel wilt toevoegen, stuur dan een mail naar projectbureau@promedico.nl. Dit wordt dan wel als aparte mailing gezien en de prijs per brief zal dan hoger zijn.

Nee, er is een vaste plaats voor de barcode.

Deze wordt per mail naar de contactpersoon van de praktijk vor de mailing verstuurd, na acceptatie van het geregistreerde account op het Pro-Mailservice portaal.

Nee, er is een vaste plaats voor het logo.

De QR-code wordt gebruikt voor de verzending via PostNL.

Nee, als je gebruik wilt maken van de Pro-Mailservice portal is dit niet mogelijk. Gebruik van de Pro-Mail service portal is een geautomatiseerd proces waarin dit soort afwijkingen niet meegenomen kunnen worden.

Dat is op het moment dat je een mailing op het Pro-Mailservice portaal voltooid.

Nee, als je gebruik wilt maken van de Pro-Mailservice portal is dit niet mogelijk. Gebruik van de Pro-Mail service portal is een geautomatiseerd proces waarin dit soort afwijkingen niet meegenomen kunnen worden.

Op de envelop staat de tekst: “Belangrijke informatie van uw huisarts”.

Nee, als je gebruik wilt maken van de Pro-Mailservice portal is dit niet mogelijk. Gebruik van de Pro-Mail service portal is een geautomatiseerd proces waarin dit soort afwijkingen niet meegenomen kunnen worden. Indien je toch een bijlage wilt toevoegen, stuur dan een mail naar projectbureau@promedico.nl. Dit wordt dan wel als aparte mailing gezien en de prijs per brief zal dan hoger zijn.

Je hoeft deze niet aan te vragen, rollen papier met Infographic gaan al naar de drukker.

Je kunt de verzending zelf verzorgen maar dan kan je geen gebruik maken van de Pro-Mail service portal omdat dat een geheel automatisch proces is, inclusief verzending. Indien je de verzending zelf wilt verzorgen, stuur dan een mail naar projectbureau@promedico.nl. Dit wordt dan wel als aparte mailing gezien en de prijs per brief zal dan hoger zijn.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!