Dit is Sanday voor jou!

Sanday platform2023-09-27T15:11:34+00:00

Waarom een platform?

Sanday is een van de nieuwste informatiesystemen op de markt: we bouwden ons platform met de modernste technieken. Zo werk jij op de beste basis voor de snelste innovaties. Dat brengt veel mogelijkheden voor jou. Waarom? Dat lees je hier.

Dit is Sanday voor jou

Sanday voor de apotheek

Vind rust met de apothekersfeatures van Sanday (voormalig APRO). Met onze innovatieve technieken heb jij volledige controle over je receptflows en je werkprocessen.

Sanday voor de huisarts

Ontspan met de huisartsfeatures van Sanday. Door onze slimme innovaties en gebruiksvriendelijke interfaces werk je moeiteloos samen met andere zorgprofessionals, patiënten en partners. Altijd, overal en veilig.

Sanday voor de apotheekhoudend huisarts

Ervaar het gemak op Sanday met de features voor zowel huisartsen als apothekers. Werk naadloos samen tussen de apotheek en de praktijk.

Statistieken over Sanday

0
Dagelijkse gebruikers
0
Jaar ervaring
0
Medewerkers
0
Klanttevredenheid

Klantverhalen

Hanneke-Tan Koning - Medisch Centrum de Weght

Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland. Sanday is toekomstbestendig en maakt gebruik van de goede dingen van een ander. Maar, het allerbelangrijkste is dat het een platform is dat voor mij werkt.

Hanneke-Tan Koning - Medisch Centrum de Weght

Jack Wolters - Apotheek Groenveld

Fijn om als apotheker zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Sanday. De apotheken die nu starten met Sanday maken hierdoor een soepele start.

Jack Wolters - Apotheek Groenveld

Ronald van Ingen - Huisartsenpraktijk van Ingen en Breugem

De implementatie verliep erg soepel en ook de conversie van de data is probleemloos verlopen. Een modelmigratie.

Ronald van Ingen - Huisartsenpraktijk van Ingen en Breugem

Frank de Ligt - Apotheek Holendrecht

APRO werkt logisch en het voorkomt dat je oplossingen bedenkt die veel tijd kosten. Je houdt meer tijd over om inhoud te geven aan je vak!

Frank de Ligt - Apotheek Holendrecht

Apotheek Heer

Dankzij APRO kunnen we onze kwaliteit en efficiëntie in apotheekprocessen verder opschroeven. En zo met dezelfde mensen meer voor elkaar krijgen

Apotheek Heer

Jasper Schellingerhout - Het Huisartsenteam De Keen

Sanday is een betrouwbare partner. We delen dezelfde visie waarbij de dienstverlening aan de patiënt centraal staat. Ze willen net als wij vooruit en denken met ons mee in oplossingen.

Jasper Schellingerhout - Het Huisartsenteam De Keen

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!