Waarom een platform?

Waarom een platform?2023-09-27T14:47:58+00:00

De beste basis voor de snelste innovatie

Vergeleken met andere producten op de markt is Sanday een van de nieuwste informatieplatforms: sommige systemen zijn maar liefst 20 jaar oud! Sinds die tijd is de ICT-ontwikkeling door het dak gevlogen. Met de allermodernste technologie van nu bouwen wij ons platform. Sanday heeft daarom de beste basis voor de snelste innovaties. Dat brengt ontzettend veel mogelijkheden voor jou. Waarom? Nou…

Open: Snelle integraties

Sanday is geen systeem dat enkel dure maatwerkoplossingen biedt uit haar eigen keuken. Nee, we zijn een ‘open platform’. Daarom haken betrouwbare partners gemakkelijk aan op onze techniek. Zo integreren we sneller met partners die ons platform zinvol aanvullen of uitbreiden. We vinden namelijk dat iedereen moet profiteren van elkaars specialisme. Het beste van twee werelden noemen we dat.

SaaS: Altijd en overal beschikbaar

Heb waar en wanneer je wilt toegang tot Sanday, als je maar een internetverbinding hebt. Type de url in je browser en je bent online, ongeacht je device. Windows pc, Macbook, maakt niet uit. Hoe dat kan? Omdat Sanday een modern SaaS-platform is. Dat betekent dat wij het platform op onze eigen servers (in de cloud) installeren en dus ook de hosting voor onze eigen rekening nemen. Uiteraard volledig veilig. Updaten, dat doen wij daarom voor je. Hoef jij niks voor te doen.

Meer tijd voor innovatie

We hebben meer tijd voor innovaties. Hoe we eerst vijf producten onderhielden, storten we ons nu gezamenlijk op één platform: Sanday. Hierdoor hoeven we zaken als wet- en regelgeving, bepaalde functionaliteiten en integraties maar één keer te ontwikkelen. Dat betekent meer tijd en slagkracht voor toffe nieuwe features: we updaten het systeem daarom elke 6 weken voor je!

Maandelijks opzegbaar

Jij krijgt het beste product voor een eerlijke prijs. Én dit mag je na de eerste twee jaar maandelijks gewoon opzeggen. Maar: wij vertrouwen erop dat we je tevreden houden. We blijven namelijk doorontwikkelen, zodat jij altijd profiteert van de laatste innovaties!

Dit is Sanday voor jou

Op Sanday werkt iedereen met hetzelfde platform, waarbij je de functionaliteiten die voor jou van belang zijn beschikbaar zijn. Ben je een huisarts? Dan heb je de features voor de huisartsenpraktijk ter beschikking. Ben je apotheker? Dan werk jij met de features voor de apotheek. Ben je een apotheekhoudende huisarts? Dan gebruik je beiden!

Ik ben:

Apotheker

Huisarts

Apotheekhoudend huisarts

Klantverhalen

Hanneke-Tan Koning - Medisch Centrum de Weght

Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland. Sanday is toekomstbestendig en maakt gebruik van de goede dingen van een ander. Maar, het allerbelangrijkste is dat het een platform is dat voor mij werkt.

Hanneke-Tan Koning - Medisch Centrum de Weght

Jack Wolters - Apotheek Groenveld

Fijn om als apotheker zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Sanday. De apotheken die nu starten met Sanday maken hierdoor een soepele start.

Jack Wolters - Apotheek Groenveld

Ronald van Ingen - Huisartsenpraktijk van Ingen en Breugem

De implementatie verliep erg soepel en ook de conversie van de data is probleemloos verlopen. Een modelmigratie.

Ronald van Ingen - Huisartsenpraktijk van Ingen en Breugem

Frank de Ligt - Apotheek Holendrecht

APRO werkt logisch en het voorkomt dat je oplossingen bedenkt die veel tijd kosten. Je houdt meer tijd over om inhoud te geven aan je vak!

Frank de Ligt - Apotheek Holendrecht

Apotheek Heer

Dankzij APRO kunnen we onze kwaliteit en efficiëntie in apotheekprocessen verder opschroeven. En zo met dezelfde mensen meer voor elkaar krijgen

Apotheek Heer

Jasper Schellingerhout - Het Huisartsenteam De Keen

Sanday is een betrouwbare partner. We delen dezelfde visie waarbij de dienstverlening aan de patiënt centraal staat. Ze willen net als wij vooruit en denken met ons mee in oplossingen.

Jasper Schellingerhout - Het Huisartsenteam De Keen

Onze partners

FHIR

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!