Diensten

Om je nog verder op weg te helpen, heb jij altijd toegang tot onze diensten. Lees op deze pagina waar je standaard gebruik van kan maken!

Diensten2024-03-26T14:39:20+00:00

Betere Support

Met Sanday werk je in de cloud. Dat betekent dat wij jouw hosting regelen! Die verantwoordelijkheid nemen wij graag op ons. Hierdoor heb jij één aanspreekpunt, hoef je nooit meer updates te installeren en werk je vanzelfsprekend altijd op de laatste versie van het platform. Handig voor jou, maar ook handig voor ons. Wij hebben namelijk extra veel controle en kennis over jouw informatiesysteem. Daarom kunnen we je zo gericht en snel mogelijk helpen. Win win situatie, toch?

Onze diensten

Sanday SelfService

Sanday SelfService

Kom je er niet uit of loop je tegen een probleem aan? Kijk dan op het Sanday SelfService portaal. Hier zie je hoe je jouw probleem kan oplossen. Staat de oplossing er niet tussen? Maak hier dan eenvoudig je melding voor onze support afdeling!

Sanday Helpt

Sanday Helpt

Werk je al met Sanday en wil je alle ins and outs van het platform nalezen? Kijk dan op Sanday Helpt. Hier leggen we alle features nog eens stap voor stap uit. Handig voor werkzaamheden die je niet zo vaak uitvoert.

Sanday Academy

Sanday Academy

Leren omgaan met een nieuw platform kan spannend zijn. Hoewel je Sanday snel onder de knie hebt, gooien we je niet in het diepe. Met de Academy maak je kennis met Sanday wanneer, waar en op welke manier je wilt.

Pro-Mailportaal

Pro-Mailservice

Wij verzorgen jouw mailing, al meer dan 10 jaar. Dit doen wij, ongeacht je HIS-leverancier. Verstuur eenvoudig de uitnodigingen voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie. Snel, eenvoudig en efficiënt via het Pro-mailservice portaal.

Statistieken over Sanday

0
Dagelijkse gebruikers
0
Jaar ervaring
0
Medewerkers
0
Klanttevredenheid

Ontdek hoe jij de zorg kan verbeteren

Blijf op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen die jouw werk makkelijker maken. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!