Diensten

Om je nog verder op weg te helpen, heb jij altijd toegang tot onze diensten. Lees op deze pagina waar je standaard gebruik van kan maken!

Diensten2023-05-09T11:38:06+00:00

Betere Support

Met Sanday werk je in de cloud. Dat betekent dat wij jouw hosting regelen! Die verantwoordelijkheid nemen wij graag op ons. Hierdoor heb jij één aanspreekpunt, hoef je nooit meer updates te installeren en werk je vanzelfsprekend altijd op de laatste versie van het platform. Handig voor jou, maar ook handig voor ons. Wij hebben namelijk extra veel controle en kennis over jouw informatiesysteem. Daarom kunnen we je zo gericht en snel mogelijk helpen. Win win situatie, toch?

Onze diensten

Sanday Academy

Sanday Academy

Leren omgaan met een nieuw platform kan spannend zijn. Hoewel je Sanday snel onder de knie hebt, gooien we je niet in het diepe. Met de Academy maak je kennis met Sanday wanneer, waar en op welke manier je wilt.

Sanday Helpt

Sanday Helpt

Werk je al met Sanday en wil je alle ins and outs van het platform nalezen? Kijk dan op SandayHelpt. Hier leggen we alle features nog eens stap voor stap uit. Handig voor werkzaamheden die je niet zo vaak uitvoert.

Sanday SelService

Sanday SelfService

Kom je er niet uit of loop je tegen een probleem aan? Kijk dan op het Sanday SelfService portaal. Hier zie je hoe je jouw probleem kan oplossen. Staat de oplossing er niet tussen? Maak dan een melding bij onze servicedesk! Wij gaan er voor je mee aan de slag.

Pro-Mailportaal

Pro-Mailservice

Wij verzorgen jouw mailing, al meer dan 10 jaar. Dit doen wij, ongeacht je HIS-leverancier. Verstuur eenvoudig de uitnodigingen voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie. Snel, eenvoudig en efficiënt via het Pro-mailservice portaal.

Statistieken over Sanday

0
Dagelijkse gebruikers
0
Jaar ervaring
0
Medewerkers
0
Klanttevredenheid

Ontdek hoe jij de zorg kan verbeteren

Blijf op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen die jouw werk makkelijker maken. Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Nieuws & Blogs

Griep- en pneumokokkenmailing

Log in of registreer voor de griep- en pneumokokkenmailing! Nodig jouw patiënten zo eenvoudig mogelijk uit voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie met ons eigen portaal: de pro-mailservice.

Sanday logo met mail voor het pro-mailservice portaal voor griep- en pneumokokkenvaccinatie

De eerste keer als Sanday op 3 beurzen!

Lees hier over de eerste beurzen waar we te zien waren als Sanday: het KNMP-congres, het NEDhis-congres en de Mosadex experience!

Sanday: Dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het Sanday-platform. Zo verandert in het 2e kwartaal van dit jaar de naam van APRO naar Sanday en krijgt de software een make-over naar de Sanday-stijl. Wil je weten waarom we APRO in een nieuw jasje steken, of wat er voor jou anders wordt? Dan ben je hier op de juiste plek. 

Een terugblik op 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de benodigde certificeringen en als kers op de taart fuseerden we. We gaan met je door de vijf hoogtepunten van 2022. Gewoon, voor een beetje nostalgie.

Duizendpoot Hanneke-Tan Koning over Sanday

Hanneke Tan-Koning werkt als eerste praktijk met het gloednieuwe platform van Sanday: "Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland". Lees hier de ervaringen van de eerste gebruiker!

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!