De eerste keer als Sanday op 3 beurzen!

24-04-2023

3x Sanday!

Het geroezemoes van de menigte en inspirerende ontmoetingen: drie weken achter elkaar stonden we op de leukste beurzen. We waren welkom op het KNMP-congres, het NEDhis-congres en de Mosadex experience! Lees verder om te ontdekken wat deze beurzen zo bijzonder maakte.

KNMP

Deze dag was extra spannend: voor het eerst stonden we niet meer als Omnihis of Promedico tussen de stands, maar mochten we naar voren komen als Sanday. Zouden mensen Sanday herkennen? Weten onze klanten ons wel te vinden? Gelukkig kwamen genoeg mensen aanwaaien met de leukste vragen of opmerkingen. Eén iemand vertelde dat hij nog moest wennen aan de paarse kleur. Maarja, als dat nou het enige is 😉

NEDhis

In het prachtige van der Valk hotel in Vianen hebben we veel van onze trouwe gebruikers teruggezien. Het is altijd leuk om onze klanten te mogen verwelkomen! Verder mochten we in negen sessies uitgebreid vertellen over onze producten. Sanne vertelde over Scipio, Han en Wouter vertelden over ASP en Iris sprak over de ontwikkeling van ons nieuwe zorgplatform: Sanday. De eerste gebruiker, Hanneke Tan-Koning, hielp haar daarmee. Een geslaagde dag als je het ons vraagt!

Mosadex

We zagen veel bekende, maar ook nieuwe gezichten op de Mosadex Experience. Elly en Annette hebben een hoop mini-reünietjes mogen meemaken. Maar, we waren natuurlijk niet voor niks aanwezig: we willen met Sanday de eerstelijnszorg te verbinden. Oftewel, de eerste lijn op één lijn krijgen. Daarom fixten we een photobooth om al jullie koppies bij elkaar te steken. Met z’n allen op één lijn. Wat leuk om te zien dat hier rijkelijk gebruik van werd gemaakt.

Op naar de volgende jaren!

Ook interessant

04-07-2021

Tijdswinst met Sanday Plus!

Jack Wolters, apotheker van Service Apotheek Groenveld in Venlo, werkt met Sanday. “Ik was op zoek naar vernieuwing, doorontwikkeling en innovatie. Dit alles vond ik in Sanday en heb de stap destijds genomen. Fijn om als apotheker zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Sanday. De apotheken die nu starten met Sanday maken hierdoor een soepele start.”

04-09-2023

Nieuw in ASP: Meest voorgeschreven medicatie

We versnellen jouw voorschrijfproces! In de nieuwe versie van ASP zie je vanaf dan een lijst met een top 5 van medicatie die je het vaakst voorschrijft. De kans is daardoor groot dat je juiste variant meteen in het lijstje ziet. Huisartsassistente Wendy legt uit waarom ze dat zo handig vindt.

11-07-2024

SMART HUB van Mosadex in Sanday: produceren in je eigen regio

Lokaal produceren? Of toch liever centraal? Door de nieuwe met koppeling SMART HUB hebben apothekers er een nieuwe mogelijkheid bij: regionaal produceren

Mosadex, Sanday, SMART HUB
18-07-2023

Waarom relatiebeheerder Rinze switchte naar Sanday

Rinze begon met een nieuwe functie als relatiebeheerder voor onze apothekers. We zoeken nu ook een relatiebeheerder voor onze huisartsen! Lees hier wat Rinzes werk zo waardevol maakt. 

03-04-2024

Spraakherkenning van Juvoly voor automatisch ingevulde SOEP in Sanday

Met Juvoly in Sanday rond je consulten af met AI-spraakherkenning. Lees hier alles over deze nieuwe samenwerking.

Spraakherkenning van Juvoly in Sanday
06-02-2024

Upgrade VDF naar Sanday: een update

We praten je bij over de upgrade van VDF naar Sanday. Waar staan we nu? En wat gaat er komen? Lees het hier!

Upgrade-naar-Sanday