De eerste keer als Sanday op 3 beurzen!

24-04-2023

3x Sanday!

Het geroezemoes van de menigte en inspirerende ontmoetingen: drie weken achter elkaar stonden we op de leukste beurzen. We waren welkom op het KNMP-congres, het NEDhis-congres en de Mosadex experience! Lees verder om te ontdekken wat deze beurzen zo bijzonder maakte.

KNMP

Deze dag was extra spannend: voor het eerst stonden we niet meer als Omnihis of Promedico tussen de stands, maar mochten we naar voren komen als Sanday. Zouden mensen Sanday herkennen? Weten onze klanten ons wel te vinden? Gelukkig kwamen genoeg mensen aanwaaien met de leukste vragen of opmerkingen. EĆ©n iemand vertelde dat hij nog moest wennen aan de paarse kleur. Maarja, als dat nou het enige is šŸ˜‰

NEDhis

In het prachtige van der Valk hotel in Vianen hebben we veel van onze trouwe gebruikers teruggezien. Het is altijd leuk om onze klanten te mogen verwelkomen! Verder mochten we in negen sessies uitgebreid vertellen over onze producten. Sanne vertelde over Scipio, Han en Wouter vertelden over ASP en Iris sprak over de ontwikkeling van ons nieuwe zorgplatform: Sanday. De eerste gebruiker, Hanneke Tan-Koning, hielp haar daarmee. Een geslaagde dag als je het ons vraagt!

Mosadex

We zagen veel bekende, maar ook nieuwe gezichten op de Mosadex Experience. Elly en Annette hebben een hoop mini-reĆ¼nietjes mogen meemaken. Maar, we waren natuurlijk niet voor niks aanwezig: we willen met Sanday de eerstelijnszorg te verbinden. Oftewel, de eerste lijn op Ć©Ć©n lijn krijgen. Daarom fixten we een photobooth om al jullie koppies bij elkaar te steken. Met z’n allen op Ć©Ć©n lijn. Wat leuk om te zien dat hier rijkelijk gebruik van werd gemaakt.

Op naar de volgende jaren!

Ook interessant

28-08-2023

ASP: We ontwikkelen een Consult-to-go app

We ontwikkelen een app waarin je altijd jouw spreekuurlijst, patiƫntgegevens en afspraakomschrijvingen kan zien. Ook als ASP niet bereikbaar is. Zo weet jij altijd wie er waarom voor je zit.

25-09-2023

Sanday en PharmaPartners samen in actie

Sanday en Pharmapartners tekenen een intentieverklaring waarmee ze de uitwisseling van medicatiegegevens gaan verbeteren

Samenwerking Sanday en PharmaPartners
26-06-2023

Nieuw in Sanday: een primeur bij BijsluiterPlus

Dankzij de nieuwe koppeling tussen Sanday en BijsluiterPlus hoef jij nooit meer te zoeken naar medicijninformatie. Schrijf aan in Sanday, klik op het gele logo van BijsluiterPlus (of scan de verpakking) en zie direct betrouwbare informatie over een specifiek medicijn. Hoe dat werkt, lees je in deze blog!

07-12-2022

De ā€˜Consult-to-go appā€™, een patiĆ«ntdossierinzage op je smartphone!

We ontwikkelen een Consult-to-go-app voor Sanday voor de Huisarts. Zo zie je optimaal al je patiƫntdossiers in: ideaal voor een patiƫntbezoek.

Consult-to-go App
16-01-2023

Duizendpoot Hanneke Tan-Koning over Sanday

Hanneke Tan-Koning werkt als eerste praktijk met het gloednieuwe platform van Sanday: "Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland". Lees hier de ervaringen van de eerste gebruiker!

19-10-2023

Uitgebreider medicijnoverzicht in de Service apotheek-app

Gebruik je de Service apotheek-app? Dan is vanaf nu alle medicatie zichtbaar voor jouw patiĆ«nten. Zo krijgen zij meer grip en hoef je als apotheker niet meer te switchen tussen twee systemen. Ā