De eerste keer als Sanday op 3 beurzen!

24-04-2023

3x Sanday!

Het geroezemoes van de menigte en inspirerende ontmoetingen: drie weken achter elkaar stonden we op de leukste beurzen. We waren welkom op het KNMP-congres, het NEDhis-congres en de Mosadex experience! Lees verder om te ontdekken wat deze beurzen zo bijzonder maakte.

KNMP

Deze dag was extra spannend: voor het eerst stonden we niet meer als Omnihis of Promedico tussen de stands, maar mochten we naar voren komen als Sanday. Zouden mensen Sanday herkennen? Weten onze klanten ons wel te vinden? Gelukkig kwamen genoeg mensen aanwaaien met de leukste vragen of opmerkingen. Eén iemand vertelde dat hij nog moest wennen aan de paarse kleur. Maarja, als dat nou het enige is 😉

NEDhis

In het prachtige van der Valk hotel in Vianen hebben we veel van onze trouwe gebruikers teruggezien. Het is altijd leuk om onze klanten te mogen verwelkomen! Verder mochten we in negen sessies uitgebreid vertellen over onze producten. Sanne vertelde over Scipio, Han en Wouter vertelden over ASP en Iris sprak over de ontwikkeling van ons nieuwe zorgplatform: Sanday. De eerste gebruiker, Hanneke Tan-Koning, hielp haar daarmee. Een geslaagde dag als je het ons vraagt!

Mosadex

We zagen veel bekende, maar ook nieuwe gezichten op de Mosadex Experience. Elly en Annette hebben een hoop mini-reünietjes mogen meemaken. Maar, we waren natuurlijk niet voor niks aanwezig: we willen met Sanday de eerstelijnszorg te verbinden. Oftewel, de eerste lijn op één lijn krijgen. Daarom fixten we een photobooth om al jullie koppies bij elkaar te steken. Met z’n allen op één lijn. Wat leuk om te zien dat hier rijkelijk gebruik van werd gemaakt.

Op naar de volgende jaren!

Ook interessant

04-07-2021

Tijdswinst met Sanday Plus!

Jack Wolters, apotheker van Service Apotheek Groenveld in Venlo, werkt met Sanday. “Ik was op zoek naar vernieuwing, doorontwikkeling en innovatie. Dit alles vond ik in Sanday en heb de stap destijds genomen. Fijn om als apotheker zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Sanday. De apotheken die nu starten met Sanday maken hierdoor een soepele start.”

28-08-2023

ASP: We ontwikkelen een Consult-to-go app

We ontwikkelen een app waarin je altijd jouw spreekuurlijst, patiëntgegevens en afspraakomschrijvingen kan zien. Ook als ASP niet bereikbaar is. Zo weet jij altijd wie er waarom voor je zit.

24-11-2023

Opheldering over DOMO in ASP

Wat is DOMO en wat gaat DOMO doen met mijn gegevens?

25-09-2023

Sanday en PharmaPartners samen in actie

Sanday en Pharmapartners tekenen een intentieverklaring waarmee ze de uitwisseling van medicatiegegevens gaan verbeteren

Samenwerking Sanday en PharmaPartners
24-08-2023

Nieuw in ASP: Log in met de authenticator-app!

In de nieuwe update van ASP (2023.3) vereenvoudigden we jouw inlogproces. Vanaf nu kan je inloggen via tweefactorauthenticatie (2FA)! Geen fysieke digipassen meer: je meldt je gewoon aan met je smartphone via een (gratis) authenticator-app.

25-01-2024

AFAS, Sanday en Inprof: een nieuwe koppeling

“Nu ververs je AFAS en ‘poef’: daar staat de factuur van de patiënt die nét over de drempel naar buiten loopt”, vertelt Johan van den Brink trots. Vanuit Inprof hielp hij Sanday en apothekers om hun boekhouding naadloos aan te sluiten op AFAS.