De eerste keer als Sanday op 3 beurzen!

3x Sanday!

Het geroezemoes van de menigte en inspirerende ontmoetingen: drie weken achter elkaar stonden we op de leukste beurzen! We waren welkom op het KNMP-congres, het NEDhis-congres en de Mosadex experience! Lees verder om te ontdekken wat deze beurzen zo bijzonder maakte.

KNMP

Deze dag was extra spannend: voor het eerst stonden we niet meer als Omnihis of Promedico tussen de stands, maar mochten we naar voren komen als Sanday. Zouden mensen Sanday herkennen? Weten onze klanten ons wel te vinden? Gelukkig kwamen genoeg mensen aanwaaien met de leukste vragen of opmerkingen. Eén iemand vertelde dat hij nog moest wennen aan de paarse kleur. Maarja, als dat nou het enige is 😉

NEDhis

In het prachtige van der Valk hotel in Vianen hebben we veel van onze trouwe gebruikers teruggezien. Het is altijd leuk om onze klanten te mogen verwelkomen! Verder mochten we in negen sessies uitgebreid vertellen over onze producten. Sanne vertelde over Scipio, Han en Wouter vertelden over ASP en Iris sprak over de ontwikkeling van ons nieuwe zorgplatform: Sanday. De eerste gebruiker, Hanneke Tan-Koning, hielp haar daarmee. Een geslaagde dag als je het ons vraagt!

Mosadex

We zagen veel bekende, maar ook nieuwe gezichten op de Mosadex Experience. Elly en Annette hebben een hoop mini-reünietjes mogen meemaken. Maar, we waren natuurlijk niet voor niks aanwezig: we willen met Sanday de eerstelijnszorg te verbinden. Oftewel, de eerste lijn op één lijn krijgen. Daarom fixten we een photobooth om al jullie koppies bij elkaar te steken. Met z’n allen op één lijn. Wat leuk om te zien dat hier rijkelijk gebruik van werd gemaakt.

Op naar de volgende jaren!