ASP: We ontwikkelen een Consult-to-go app

28-08-2023

Coming soon in ASP: de Consult-to-go app

We ontwikkelen een app waarin je altijd jouw spreekuurlijst, patiëntgegevens en afspraakomschrijvingen kan zien. Ook als ASP niet bereikbaar is. Zo weet jij altijd wie er waarom voor je zit.

Altijd en overal jouw agenda

Naast de vele stabiliteitsverbeteringen die we ‘onderwater’ voor ASP uitvoerden, ontwikkelden we ook een Consult-to-go app! Deze app draait onafhankelijk van ASP. Mocht je dus geen toegang hebben tot ASP, dan blijven jouw gegevens gewoon beschikbaar. Daarmee is de app altijd up and running.

De eerste versie van de app is een inzage van jouw agenda. Iedere nacht worden jouw spreekuurlijst, NAW-gegevens van de patiënt en afspraakomschrijvingen hiernaartoe gekopieerd. Hierdoor haal je de goede patiënt uit de wachtkamer en weet je waarvoor die komt. We gaan de app nog verder uitbreiden: in de toekomst kun je ook het medisch dossier inzien!

Consult-to-go app

Waarom deze app?

In de afgelopen tijd hebben we veel verbeteringen doorgevoerd waardoor ASP gelukkig stabieler is (uiteraard werken we daar nog steeds aan!). Hoewel we blij zijn met deze verbeteringen, bieden we je alsnog een app die altijd beschikbaar is. Ongeacht of je toegang hebt tot ASP op dat moment. Want: een onbereikbaar systeem zorgt bij jou voor een grote verstoring en daar zijn we ons goed van bewust. Daarom hebben we de app omgebouwd die we eerst voor het nieuwe Sanday platform ontwikkelden. Op deze manier profiteer je als ASP-gebruiker alvast van zowel de stabiliteit, als de look-and-feel van Sanday!

Op dit moment zijn de app aan het testen, dus stay tuned! Je vindt de app daarom nog niet in jouw Play- of Appstore, maar we wilden je toch alvast op de hoogte brengen van de nieuwe ontwikkelingen. Over nieuwe ontwikkelingen gesproken: gebruik je de authenticator-app al? Of heb je gezien dat we het medicatie-overzicht gaan verbeteren? We zitten niet stil bij ASP!