ASP: We ontwikkelen een Consult-to-go app

28-08-2023

Coming soon in ASP: de Consult-to-go app

We ontwikkelen een app waarin je altijd jouw spreekuurlijst, patiëntgegevens en afspraakomschrijvingen kan zien. Ook als ASP niet bereikbaar is. Zo weet jij altijd wie er waarom voor je zit.

Altijd en overal jouw agenda

Naast de vele stabiliteitsverbeteringen die we ‘onderwater’ voor ASP uitvoerden, ontwikkelden we ook een Consult-to-go app! Deze app draait onafhankelijk van ASP. Mocht je dus geen toegang hebben tot ASP, dan blijven jouw gegevens gewoon beschikbaar. Daarmee is de app altijd up and running.

De eerste versie van de app is een inzage van jouw agenda. Iedere nacht worden jouw spreekuurlijst, NAW-gegevens van de patiënt en afspraakomschrijvingen hiernaartoe gekopieerd. Hierdoor haal je de goede patiënt uit de wachtkamer en weet je waarvoor die komt. We gaan de app nog verder uitbreiden: in de toekomst kun je ook het medisch dossier inzien!

Consult-to-go app

Waarom deze app?

In de afgelopen tijd hebben we veel verbeteringen doorgevoerd waardoor ASP gelukkig stabieler is (uiteraard werken we daar nog steeds aan!). Hoewel we blij zijn met deze verbeteringen, bieden we je alsnog een app die altijd beschikbaar is. Ongeacht of je toegang hebt tot ASP op dat moment. Want: een onbereikbaar systeem zorgt bij jou voor een grote verstoring en daar zijn we ons goed van bewust. Daarom hebben we de app omgebouwd die we eerst voor het nieuwe Sanday platform ontwikkelden. Op deze manier profiteer je als ASP-gebruiker alvast van zowel de stabiliteit, als de look-and-feel van Sanday!

Op dit moment zijn de app aan het testen, dus stay tuned! Je vindt de app daarom nog niet in jouw Play- of Appstore, maar we wilden je toch alvast op de hoogte brengen van de nieuwe ontwikkelingen. Over nieuwe ontwikkelingen gesproken: gebruik je de authenticator-app al? Of heb je gezien dat we het medicatie-overzicht gaan verbeteren? We zitten niet stil bij ASP!

Ook interessant

23-01-2023

Een terugblik op 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de benodigde certificeringen en als kers op de taart fuseerden we. We gaan met je door de vijf hoogtepunten van 2022. Gewoon, voor een beetje nostalgie.

30-01-2023

Sanday: Dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.

26-06-2023

Nieuw in Sanday: een primeur bij BijsluiterPlus

Dankzij de nieuwe koppeling tussen Sanday en BijsluiterPlus hoef jij nooit meer te zoeken naar medicijninformatie. Schrijf aan in Sanday, klik op het gele logo van BijsluiterPlus (of scan de verpakking) en zie direct betrouwbare informatie over een specifiek medicijn. Hoe dat werkt, lees je in deze blog!

26-01-2023

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het Sanday-platform. Zo verandert in het 2e kwartaal van dit jaar de naam van APRO naar Sanday en krijgt de software een make-over naar de Sanday-stijl. Wil je weten waarom we APRO in een nieuw jasje steken, of wat er voor jou anders wordt? Dan ben je hier op de juiste plek. 

05-01-2023

Waarom Promedico en Omnihis fuseerden

Je hoeft geen wiskundige te zijn om het bovenste te snappen: Omnihis en Promedico zijn het afgelopen jaar gefuseerd. Hierdoor verdwijnen de oude bedrijfsnamen en zetten we ons begin 2023 volledig in als Sanday – digitale zorgverbinders. Een nieuwe naam dus, maar de vertrouwde gezichten en jarenlange ervaring blijven. Waarom we fuseerden? Dat leggen we je uit in dit bericht.

29-06-2023

Nieuw in Sanday: ontvang patiëntfoto’s met Sendi!

Een patiënt is bezorgd over een insectenbeet en twijfelt of hij bij de huisarts langs moet komen. Geen onbekend scenario, toch? Door onze nieuwe koppeling (later in ’t jaar integratie!) met Sendi ontvang, beoordeel en bewaar je foto’s van patiënten veilig in hun patiëntendossier.