ASP: We ontwikkelen een Consult-to-go app

28-08-2023

Coming soon in ASP: de Consult-to-go app

We ontwikkelen een app waarin je altijd jouw spreekuurlijst, patiëntgegevens en afspraakomschrijvingen kan zien. Ook als ASP niet bereikbaar is. Zo weet jij altijd wie er waarom voor je zit.

Altijd en overal jouw agenda

Naast de vele stabiliteitsverbeteringen die we ‘onderwater’ voor ASP uitvoerden, ontwikkelden we ook een Consult-to-go app! Deze app draait onafhankelijk van ASP. Mocht je dus geen toegang hebben tot ASP, dan blijven jouw gegevens gewoon beschikbaar. Daarmee is de app altijd up and running.

De eerste versie van de app is een inzage van jouw agenda. Iedere nacht worden jouw spreekuurlijst, NAW-gegevens van de patiënt en afspraakomschrijvingen hiernaartoe gekopieerd. Hierdoor haal je de goede patiënt uit de wachtkamer en weet je waarvoor die komt. We gaan de app nog verder uitbreiden: in de toekomst kun je ook het medisch dossier inzien!

Consult-to-go app

Waarom deze app?

In de afgelopen tijd hebben we veel verbeteringen doorgevoerd waardoor ASP gelukkig stabieler is (uiteraard werken we daar nog steeds aan!). Hoewel we blij zijn met deze verbeteringen, bieden we je alsnog een app die altijd beschikbaar is. Ongeacht of je toegang hebt tot ASP op dat moment. Want: een onbereikbaar systeem zorgt bij jou voor een grote verstoring en daar zijn we ons goed van bewust. Daarom hebben we de app omgebouwd die we eerst voor het nieuwe Sanday platform ontwikkelden. Op deze manier profiteer je als ASP-gebruiker alvast van zowel de stabiliteit, als de look-and-feel van Sanday!

Op dit moment zijn de app aan het testen, dus stay tuned! Je vindt de app daarom nog niet in jouw Play- of Appstore, maar we wilden je toch alvast op de hoogte brengen van de nieuwe ontwikkelingen. Over nieuwe ontwikkelingen gesproken: gebruik je de authenticator-app al? Of heb je gezien dat we het medicatie-overzicht gaan verbeteren? We zitten niet stil bij ASP!

Ook interessant

18-07-2023

Waarom relatiebeheerder Rinze switchte naar Sanday

Rinze begon met een nieuwe functie als relatiebeheerder voor onze apothekers. We zoeken nu ook een relatiebeheerder voor onze huisartsen! Lees hier wat Rinzes werk zo waardevol maakt. 

10-01-2023

Wat betekent de naam 'Sanday'?

De naam Sanday is natuurlijk niet zomaar gekozen. Na de fusie tussen Promedico en Omnihis wilden we de toekomst ingaan als één stevige organisatie. Daar hoort een onderscheidende, frisse, nieuwe naam bij. Sanday was de uitkomst. Hoe we daarop kwamen? We nemen je graag mee in ons denkproces!

Uitleg van het logo van Sanday
19-03-2024

Recept autorisatiescherm in ASP: De Grote Make-over

In de release van ASP vond je de nieuwe versie van het Recept autorisatiescherm. Lees hoe huisarts en softwarecommissielid Menno wat er allemaal komt kijken bij deze monsterklus.

Recept autorisatiescherm
05-03-2024

Telefonie-integratie in Sanday met Red Cactus

We hebben een beller! Vóórdat de patiënt iets hoeft te zeggen, weet jij al wie er aan de telefoon hangt. Door de telefonie-integratie met RedCactus klik je meteen door naar de intake van de patiënt. Hoe dat werkt? Lees het hier.

Telefonie-integratie
26-01-2023

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het Sanday-platform. Zo verandert in het 2e kwartaal van dit jaar de naam van APRO naar Sanday en krijgt de software een make-over naar de Sanday-stijl. Wil je weten waarom we APRO in een nieuw jasje steken, of wat er voor jou anders wordt? Dan ben je hier op de juiste plek. 

24-04-2023

De eerste keer als Sanday op 3 beurzen!

Lees hier over de eerste beurzen waar we te zien waren als Sanday: het KNMP-congres, het NEDhis-congres en de Mosadex experience!