De ‘Consult-to-go app’, een patiëntdossierinzage op je smartphone!

07-12-2022

Ervaar de Consult-to-go app!

Dossiers printen wordt verleden tijd. Voortgebouwd op het gloednieuwe Sanday-platform, ontwikkelen we nu een consult-to-go-app. Door nieuwe, slimme technologie zie je straks optimaal al je patiëntdossiers in. En dat allemaal in je zak op je smartphone: ideaal voor een patiëntbezoek dus. 

De consult-to-go-app klinkt de Scipiogebruikers natuurlijk niet onbekend in de oren. Omnihis kondigde eerder namelijk de ‘Visiteapp’ aan. Dit was een app die patiëntgegevens synchroniseerde met Scipio, zodat je deze tijdens je visiterit kon inzien. In het achterhoofd van Omnihis was de visiteapp al een beginstap naar een volledig nieuw platform. De app zou namelijk verder ontwikkeld worden tot een volledig nieuwe SaaS-technologie.

Consult-to-go app

Een nieuw platform, én een nieuwe app

Nu Omnihis en Promedico samen verdergaan, worden de toekomstplannen van de visiteapp verwezenlijkt en zelfs overtroffen. We ontwikkelden namelijk éérst een volledig nieuw zorginformatie platform, waarna de app volgde. In plaats van enkel één smartphone-applicatie, bieden we je straks een volledig nieuw open platform met een consult-to-go-app. Hierdoor profiteer je optimaal van een SaaS-platform, mét een inzagemogelijkheid van dossiers op je tablet of smartphone. Zo blijkt maar weer: samen innoveren we sneller.

Hoe nu verder? 

Op dit moment is een praktijk de app aan het testen. Op basis van de feedback passen we de laatste zaken aan. Perfectioneren en bijschaven is nu onze main focus. De app is dus bijna af! Wil je zien hoe de Consult-to-go app er nu uit ziet? Bekijk dan de video!

Op het moment dat de app verkrijgbaar is, kunnen gebruikers van het nieuwe Sanday-platform de app downloaden in de App Store of de Play Store. We hebben er zin in!

Ook interessant

19-03-2024

Recept autorisatiescherm in ASP: De Grote Make-over

In de release van ASP vond je de nieuwe versie van het Recept autorisatiescherm. Lees hoe huisarts en softwarecommissielid Menno wat er allemaal komt kijken bij deze monsterklus.

Recept autorisatiescherm
25-01-2024

AFAS, Sanday en Inprof: een nieuwe koppeling

“Nu ververs je AFAS en ‘poef’: daar staat de factuur van de patiënt die nét over de drempel naar buiten loopt”, vertelt Johan van den Brink trots. Vanuit Inprof hielp hij Sanday en apothekers om hun boekhouding naadloos aan te sluiten op AFAS.

15-07-2023

Griep- en pneumokokkenmailing

Log in of registreer voor de griep- en pneumokokkenmailing! Nodig jouw patiënten zo eenvoudig mogelijk uit voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie met ons eigen portaal: de pro-mailservice.

Sanday logo met mail voor het pro-mailservice portaal voor griep- en pneumokokkenvaccinatie
05-01-2023

Waarom Promedico en Omnihis fuseerden

Je hoeft geen wiskundige te zijn om het bovenste te snappen: Omnihis en Promedico zijn het afgelopen jaar gefuseerd. Hierdoor verdwijnen de oude bedrijfsnamen en zetten we ons begin 2023 volledig in als Sanday – digitale zorgverbinders. Een nieuwe naam dus, maar de vertrouwde gezichten en jarenlange ervaring blijven. Waarom we fuseerden? Dat leggen we je uit in dit bericht.

26-06-2023

Nieuw in Sanday: een primeur bij BijsluiterPlus

Dankzij de nieuwe koppeling tussen Sanday en BijsluiterPlus hoef jij nooit meer te zoeken naar medicijninformatie. Schrijf aan in Sanday, klik op het gele logo van BijsluiterPlus (of scan de verpakking) en zie direct betrouwbare informatie over een specifiek medicijn. Hoe dat werkt, lees je in deze blog!

25-09-2023

Sanday en PharmaPartners samen in actie

Sanday en Pharmapartners tekenen een intentieverklaring waarmee ze de uitwisseling van medicatiegegevens gaan verbeteren

Samenwerking Sanday en PharmaPartners