De ‘Consult-to-go app’, een patiëntdossierinzage op je smartphone!

07-12-2022

Ervaar de Consult-to-go app!

Dossiers printen wordt verleden tijd. Voortgebouwd op het gloednieuwe Sanday-platform, ontwikkelen we nu een consult-to-go-app. Door nieuwe, slimme technologie zie je straks optimaal al je patiëntdossiers in. En dat allemaal in je zak op je smartphone: ideaal voor een patiëntbezoek dus. 

De consult-to-go-app klinkt de Scipiogebruikers natuurlijk niet onbekend in de oren. Omnihis kondigde eerder namelijk de ‘Visiteapp’ aan. Dit was een app die patiëntgegevens synchroniseerde met Scipio, zodat je deze tijdens je visiterit kon inzien. In het achterhoofd van Omnihis was de visiteapp al een beginstap naar een volledig nieuw platform. De app zou namelijk verder ontwikkeld worden tot een volledig nieuwe SaaS-technologie.

Consult-to-go app

Een nieuw platform, én een nieuwe app

Nu Omnihis en Promedico samen verdergaan, worden de toekomstplannen van de visiteapp verwezenlijkt en zelfs overtroffen. We ontwikkelden namelijk éérst een volledig nieuw zorginformatie platform, waarna de app volgde. In plaats van enkel één smartphone-applicatie, bieden we je straks een volledig nieuw open platform met een consult-to-go-app. Hierdoor profiteer je optimaal van een SaaS-platform, mét een inzagemogelijkheid van dossiers op je tablet of smartphone. Zo blijkt maar weer: samen innoveren we sneller.

Hoe nu verder? 

Op dit moment is een praktijk de app aan het testen. Op basis van de feedback passen we de laatste zaken aan. Perfectioneren en bijschaven is nu onze main focus. De app is dus bijna af! Wil je zien hoe de Consult-to-go app er nu uit ziet? Bekijk dan de video!

Op het moment dat de app verkrijgbaar is, kunnen gebruikers van het nieuwe Sanday-platform de app downloaden in de App Store of de Play Store. We hebben er zin in!

Ook interessant

26-06-2023

Nieuw in Sanday: een primeur bij BijsluiterPlus

Dankzij de nieuwe koppeling tussen Sanday en BijsluiterPlus hoef jij nooit meer te zoeken naar medicijninformatie. Schrijf aan in Sanday, klik op het gele logo van BijsluiterPlus (of scan de verpakking) en zie direct betrouwbare informatie over een specifiek medicijn. Hoe dat werkt, lees je in deze blog!

03-04-2024

Spraakherkenning van Juvoly voor automatisch ingevulde SOEP in Sanday

Met Juvoly in Sanday rond je consulten af met AI-spraakherkenning. Lees hier alles over deze nieuwe samenwerking.

Spraakherkenning van Juvoly in Sanday
04-09-2023

Nieuw in ASP: Meest voorgeschreven medicatie

We versnellen jouw voorschrijfproces! In de nieuwe versie van ASP zie je vanaf dan een lijst met een top 5 van medicatie die je het vaakst voorschrijft. De kans is daardoor groot dat je juiste variant meteen in het lijstje ziet. Huisartsassistente Wendy legt uit waarom ze dat zo handig vindt.

16-01-2023

Duizendpoot Hanneke Tan-Koning over Sanday

Hanneke Tan-Koning werkt als eerste praktijk met het gloednieuwe platform van Sanday: "Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland". Lees hier de ervaringen van de eerste gebruiker!

24-04-2023

De eerste keer als Sanday op 3 beurzen!

Lees hier over de eerste beurzen waar we te zien waren als Sanday: het KNMP-congres, het NEDhis-congres en de Mosadex experience!

29-06-2023

Nieuw in Sanday: ontvang patiëntfoto’s met Sendi!

Een patiënt is bezorgd over een insectenbeet en twijfelt of hij bij de huisarts langs moet komen. Geen onbekend scenario, toch? Door onze nieuwe koppeling (later in ’t jaar integratie!) met Sendi ontvang, beoordeel en bewaar je foto’s van patiënten veilig in hun patiëntendossier.