De ‘Consult-to-go app’, een patiëntdossierinzage op je smartphone!

07-12-2022

Ervaar de Consult-to-go app!

Dossiers printen wordt verleden tijd. Voortgebouwd op het gloednieuwe Sanday-platform, ontwikkelen we nu een consult-to-go-app. Door nieuwe, slimme technologie zie je straks optimaal al je patiëntdossiers in. En dat allemaal in je zak op je smartphone: ideaal voor een patiëntbezoek dus. 

De consult-to-go-app klinkt de Scipiogebruikers natuurlijk niet onbekend in de oren. Omnihis kondigde eerder namelijk de ‘Visiteapp’ aan. Dit was een app die patiëntgegevens synchroniseerde met Scipio, zodat je deze tijdens je visiterit kon inzien. In het achterhoofd van Omnihis was de visiteapp al een beginstap naar een volledig nieuw platform. De app zou namelijk verder ontwikkeld worden tot een volledig nieuwe SaaS-technologie.

Consult-to-go app

Een nieuw platform, én een nieuwe app

Nu Omnihis en Promedico samen verdergaan, worden de toekomstplannen van de visiteapp verwezenlijkt en zelfs overtroffen. We ontwikkelden namelijk éérst een volledig nieuw zorginformatie platform, waarna de app volgde. In plaats van enkel één smartphone-applicatie, bieden we je straks een volledig nieuw open platform met een consult-to-go-app. Hierdoor profiteer je optimaal van een SaaS-platform, mét een inzagemogelijkheid van dossiers op je tablet of smartphone. Zo blijkt maar weer: samen innoveren we sneller.

Hoe nu verder? 

Op dit moment is een praktijk de app aan het testen. Op basis van de feedback passen we de laatste zaken aan. Perfectioneren en bijschaven is nu onze main focus. De app is dus bijna af! Wil je zien hoe de Consult-to-go app er nu uit ziet? Bekijk dan de video!

Op het moment dat de app verkrijgbaar is, kunnen gebruikers van het nieuwe Sanday-platform de app downloaden in de App Store of de Play Store. We hebben er zin in!

Ook interessant

15-05-2024

Slimme vragenlijsten met Open Health Hub in ASP!

Sanday werkt samen met Open Health Hub! Door deze krachtenbundeling stuur jij eenvoudig medische formulieren, thuismetingen of tevredenheidsonderzoeken naar patiënten vanuit ASP.

04-09-2023

Nieuw in ASP: Meest voorgeschreven medicatie

We versnellen jouw voorschrijfproces! In de nieuwe versie van ASP zie je vanaf dan een lijst met een top 5 van medicatie die je het vaakst voorschrijft. De kans is daardoor groot dat je juiste variant meteen in het lijstje ziet. Huisartsassistente Wendy legt uit waarom ze dat zo handig vindt.

03-04-2024

Spraakherkenning van Juvoly voor automatisch ingevulde SOEP in Sanday

Met Juvoly in Sanday rond je consulten af met AI-spraakherkenning. Lees hier alles over deze nieuwe samenwerking.

Spraakherkenning van Juvoly in Sanday
23-01-2023

Een terugblik op 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de benodigde certificeringen en als kers op de taart fuseerden we. We gaan met je door de vijf hoogtepunten van 2022. Gewoon, voor een beetje nostalgie.

04-07-2021

Tijdswinst met Sanday Plus!

Jack Wolters, apotheker van Service Apotheek Groenveld in Venlo, werkt met Sanday. “Ik was op zoek naar vernieuwing, doorontwikkeling en innovatie. Dit alles vond ik in Sanday en heb de stap destijds genomen. Fijn om als apotheker zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Sanday. De apotheken die nu starten met Sanday maken hierdoor een soepele start.”

29-06-2023

Nieuw in Sanday: ontvang patiëntfoto’s met Sendi!

Een patiënt is bezorgd over een insectenbeet en twijfelt of hij bij de huisarts langs moet komen. Geen onbekend scenario, toch? Door onze nieuwe koppeling (later in ’t jaar integratie!) met Sendi ontvang, beoordeel en bewaar je foto’s van patiënten veilig in hun patiëntendossier.