Een terugblik op 2022

23-01-2023

Wat een jaar!

365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de benodigde certificeringen en als kers op de taart fuseerden we.  We gaan met je door de vijf hoogtepunten van 2022. Gewoon, voor een beetje nostalgie.

De fusie

Laten we maar meteen beginnen met de roze paarse olifant: Promedico en Omnihis fuseerden en gaan samen verder als Sanday. Na een lange samenwerking sloten we onze handen ineen.

Nu ontwikkelen we een gloednieuw platform om de eerstelijnszorg te verbinden. De eerste praktijk is er al mee aan de gang en jij gaat de aankomende tijd vast meer lezen over onze ontwikkelingen. Stay tuned!

Onze producten

Tijdens de fusie hebben we natuurlijk niet stil gezeten: onze huidige producten zijn flink onder handen genomen. We zijn bijvoorbeeld met volle overtuiging geslaagd voor de acceptatietesten van eAfsprakenen zelfmetingen volgens de MedMij-standaarden. Ook brachten we voor Scipio 5 nieuwe releases uit; vervulden we voor APRO een hoop klantwensen; behaalden we voor ASP de UZI-servercertificaten om jou tijd en geld te besparen en brachten we bij VDF verbeteringen aan die jouw leven makkelijker maken. Hulde voor de developers die dat verwezenlijkten!

Naast alle productreleases namen, en nemen we nog steeds deel aan verschillende pilotprojecten zoals LSP-ketenzorg Amsterdam en “Met spoed beschikbaar” in regio Slochterkring in Groningen. Hiermee verkennen we alle mogelijkheden om de zorg nog beter te maken!

Veiligheid

Hopla! Alle NEN7510, ISO27001 en MDD-certificeringen zijn ook weer in de pocket. Dat is elk jaar weer een hele kluif werk, maar veiligheid staat bij ons voorop: we willen beslist aan de hoogste standaard van informatiebeveiliging voldoen. Zo maken we de zorg elke dag een beetje beter en veiliger.

Gezelligheid

We mochten afgelopen jaar ongeveer 190 norm-praktijken en ongeveer 60 norm-apotheken verwelkomen. Daar zijn we heel trots op! We kijken ernaar uit om deze zorgprofessionals de beste ondersteuning te bieden.

Na inspanning komt ontspanning. Afgelopen jaar leerden we elkaar beter kennen bij een hoop borrels en teamuitjes. Zo sloegen we een hole-in-one op de golfbaan en namen we het tegen elkaar op met lasergamen. De filantropen onder ons hebben zich ook een dag ingezet voor NLdoet. Zij werkten die dag niet op kantoor, maar in de tuin bij zorggroep Charim. Eens wat anders dan achter een laptop!

On stage

Fuseren roept veel vragen op. Tijdens het on-stage event sloten daarom 233 deelnemers aan om te luisteren naar onze ontwikkelingen, een aantal masterclasses en externe sprekers van Met Spoed Beschikbaar, VZVZ, Digitalis en MedMij. Een geslaagde avond wat ons betreft. Zeker voor herhaling vatbaar.

Na een terugblik kijken we graag weer vooruit. We hopen jou ook weer te zien op onze eerste beurs als Sanday! We zijn op 14 maart aanwezig bij het KNMP-voorjaarscongres en het NedHIS congres op 22 maart. Kom gerust even langs!

Ook interessant

10-01-2023

Wat betekent de naam 'Sanday'?

De naam Sanday is natuurlijk niet zomaar gekozen. Na de fusie tussen Promedico en Omnihis wilden we de toekomst ingaan als één stevige organisatie. Daar hoort een onderscheidende, frisse, nieuwe naam bij. Sanday was de uitkomst. Hoe we daarop kwamen? We nemen je graag mee in ons denkproces!

Uitleg van het logo van Sanday
04-09-2023

Nieuw in ASP: Meest voorgeschreven medicatie

We versnellen jouw voorschrijfproces! In de nieuwe versie van ASP zie je vanaf dan een lijst met een top 5 van medicatie die je het vaakst voorschrijft. De kans is daardoor groot dat je juiste variant meteen in het lijstje ziet. Huisartsassistente Wendy legt uit waarom ze dat zo handig vindt.

05-01-2023

Waarom Promedico en Omnihis fuseerden

Je hoeft geen wiskundige te zijn om het bovenste te snappen: Omnihis en Promedico zijn het afgelopen jaar gefuseerd. Hierdoor verdwijnen de oude bedrijfsnamen en zetten we ons begin 2023 volledig in als Sanday – digitale zorgverbinders. Een nieuwe naam dus, maar de vertrouwde gezichten en jarenlange ervaring blijven. Waarom we fuseerden? Dat leggen we je uit in dit bericht.

30-01-2023

Sanday: Dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.

28-08-2023

ASP: We ontwikkelen een Consult-to-go app

We ontwikkelen een app waarin je altijd jouw spreekuurlijst, patiëntgegevens en afspraakomschrijvingen kan zien. Ook als ASP niet bereikbaar is. Zo weet jij altijd wie er waarom voor je zit.

04-07-2021

Tijdswinst met Sanday Plus!

Jack Wolters, apotheker van Service Apotheek Groenveld in Venlo, werkt met Sanday. “Ik was op zoek naar vernieuwing, doorontwikkeling en innovatie. Dit alles vond ik in Sanday en heb de stap destijds genomen. Fijn om als apotheker zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Sanday. De apotheken die nu starten met Sanday maken hierdoor een soepele start.”