Een terugblik op 2022

23-01-2023

Wat een jaar!

365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de benodigde certificeringen en als kers op de taart fuseerden we.  We gaan met je door de vijf hoogtepunten van 2022. Gewoon, voor een beetje nostalgie.

De fusie

Laten we maar meteen beginnen met de roze paarse olifant: Promedico en Omnihis fuseerden en gaan samen verder als Sanday. Na een lange samenwerking sloten we onze handen ineen.

Nu ontwikkelen we een gloednieuw platform om de eerstelijnszorg te verbinden. De eerste praktijk is er al mee aan de gang en jij gaat de aankomende tijd vast meer lezen over onze ontwikkelingen. Stay tuned!

Onze producten

Tijdens de fusie hebben we natuurlijk niet stil gezeten: onze huidige producten zijn flink onder handen genomen. We zijn bijvoorbeeld met volle overtuiging geslaagd voor de acceptatietesten van eAfsprakenen zelfmetingen volgens de MedMij-standaarden. Ook brachten we voor Scipio 5 nieuwe releases uit; vervulden we voor APRO een hoop klantwensen; behaalden we voor ASP de UZI-servercertificaten om jou tijd en geld te besparen en brachten we bij VDF verbeteringen aan die jouw leven makkelijker maken. Hulde voor de developers die dat verwezenlijkten!

Naast alle productreleases namen, en nemen we nog steeds deel aan verschillende pilotprojecten zoals LSP-ketenzorg Amsterdam en “Met spoed beschikbaar” in regio Slochterkring in Groningen. Hiermee verkennen we alle mogelijkheden om de zorg nog beter te maken!

Veiligheid

Hopla! Alle NEN7510, ISO27001 en MDD-certificeringen zijn ook weer in de pocket. Dat is elk jaar weer een hele kluif werk, maar veiligheid staat bij ons voorop: we willen beslist aan de hoogste standaard van informatiebeveiliging voldoen. Zo maken we de zorg elke dag een beetje beter en veiliger.

Gezelligheid

We mochten afgelopen jaar ongeveer 190 norm-praktijken en ongeveer 60 norm-apotheken verwelkomen. Daar zijn we heel trots op! We kijken ernaar uit om deze zorgprofessionals de beste ondersteuning te bieden.

Na inspanning komt ontspanning. Afgelopen jaar leerden we elkaar beter kennen bij een hoop borrels en teamuitjes. Zo sloegen we een hole-in-one op de golfbaan en namen we het tegen elkaar op met lasergamen. De filantropen onder ons hebben zich ook een dag ingezet voor NLdoet. Zij werkten die dag niet op kantoor, maar in de tuin bij zorggroep Charim. Eens wat anders dan achter een laptop!

On stage

Fuseren roept veel vragen op. Tijdens het on-stage event sloten daarom 233 deelnemers aan om te luisteren naar onze ontwikkelingen, een aantal masterclasses en externe sprekers van Met Spoed Beschikbaar, VZVZ, Digitalis en MedMij. Een geslaagde avond wat ons betreft. Zeker voor herhaling vatbaar.

Na een terugblik kijken we graag weer vooruit. We hopen jou ook weer te zien op onze eerste beurs als Sanday! We zijn op 14 maart aanwezig bij het KNMP-voorjaarscongres en het NedHIS congres op 22 maart. Kom gerust even langs!

Ook interessant

31-10-2022

Gegevensbeveiliging bij Sanday

Een data lek. Je hebt er vast wel eens over gehoord of gelezen. Misschien heb je zelfs wel eens een e-mail of brief gehad van een instantie met de vermelding dat bepaalde gegevens van je gelekt zijn. Fijn is het niet. Zeker niet wanneer dit gevoelige data betreft. Maar wat verstaan we precies onder een data lek? Hoe herken je deze en, belangrijker nog, hoe voorkom je het? Rutger van den Brink is security officer bij Sanday. Hij vertelt je hier graag meer over en wat wij doen om het lekken van data te voorkomen.

24-08-2023

Nieuw in ASP: Log in met de authenticator-app!

In de nieuwe update van ASP (2023.3) vereenvoudigden we jouw inlogproces. Vanaf nu kan je inloggen via tweefactorauthenticatie (2FA)! Geen fysieke digipassen meer: je meldt je gewoon aan met je smartphone via een (gratis) authenticator-app.

07-12-2022

De ‘Consult-to-go app’, een patiëntdossierinzage op je smartphone!

We ontwikkelen een Consult-to-go-app voor Sanday voor de Huisarts. Zo zie je optimaal al je patiëntdossiers in: ideaal voor een patiëntbezoek.

Consult-to-go App
06-02-2024

Upgrade VDF naar Sanday: een update

We praten je bij over de upgrade van VDF naar Sanday. Waar staan we nu? En wat gaat er komen? Lees het hier!

Upgrade-naar-Sanday
27-10-2023

Sanday's Consult to Go App: Download 'm nu

Met de nieuwe Sanday app vervoer je alle informatie die je nodig hebt tijdens een visite in je broekzak. Je vindt de app nu in de AppStore!

25-01-2024

AFAS, Sanday en Inprof: een nieuwe koppeling

“Nu ververs je AFAS en ‘poef’: daar staat de factuur van de patiënt die nét over de drempel naar buiten loopt”, vertelt Johan van den Brink trots. Vanuit Inprof hielp hij Sanday en apothekers om hun boekhouding naadloos aan te sluiten op AFAS.