Telefonie-integratie Red Cactus nu ook voor apothekers

17-10-2024

Tijd besparen met één klik

Ken je dat? Die dagen waarop de telefoon maar blijft gaan in de apotheek.  En dan sta je ook nog eens met te weinig mensen op de werkvloer. Dat vraagt om een efficiënter proces. Door de telefonie-integratie openen apothekers direct het dossier van de patiënt in Sanday!

 

Hoe werkt de telefonie-integratie?

Eerder mochten de huisartsen het al ervaren: Ben jij Sanday Plus-gebruiker en word je gebeld? Door de telefonie-integratie met Red Cactus zie jij ook meteen de persoonsinformatie en klik je direct door naar het patiëntdossier. Ideaal, vinden we. Maar hoe ziet dat er nou precies uit?

Red Cactus biedt deze integratie aan in samenwerking met telecomproviders wereldwijd. Als een patiënt belt, verschijnt er met door tool Bubble een pop-up met de patiëntgegevens. Via deze pop-up kun je dus meteen zien wie je aan de lijn hebt. En kun je met één muisklik doorgaan naar het dossier van de patiënt. Scheelt toch weer heel wat zoeken en tijd.

Een razendsnelle pilot

Een van de samenwerkingspartners van Red Cactus is Advitronics. In samenwerking met Advitronics startten we een pilot bij Apotheek Malden. Binnen 15 minuten was het duidelijk: deze integratie werkt! Zo’n snelle pilot zie je niet vaak. De reden voor dit snelle tempo is simpel: we hebben de integratie met Red Cactus dit jaar al eerder gebouwd voor Sanday voor de huisarts. Omdat huisartsen op dezelfde technische basis werken, konden we de integratie makkelijk hergebruiken voor apothekers. Hierdoor werk jij optimaal samen op één platform.

Kan dit wel met mijn telefonie-platform?

Werk jij met de communicatieoplossingen van Advitronics? Dan kun je vanaf nu de telefonie-integratie gebruiken in Sanday. Gebruik je een ander telefoniesysteem? Geen probleem. Gelukkig is de integratietool van Red Cactus compatibel met de meeste telefoniesystemen.  Dat maakt het implementatie- en adoptieproces lekker eenvoudig. Vraag jouw telecomleverancier naar de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat zij extra kosten in rekening kunnen brengen. En voor vragen ben je bij ons natuurlijk ook altijd welkom.

Met de telefonie-integratie bespaar je direct tijd en is het patiëntendossier met één klik toegankelijk. Zo richt jij je op het helpen van patiënten, zonder onnodig zoeken.

Ook interessant

07-12-2022

De ‘Consult-to-go app’, een patiëntdossierinzage op je smartphone!

We ontwikkelen een Consult-to-go-app voor Sanday voor de Huisarts. Zo zie je optimaal al je patiëntdossiers in: ideaal voor een patiëntbezoek.

Consult-to-go App
30-01-2023

Sanday: Dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.

03-04-2024

Spraakherkenning van Juvoly voor automatisch ingevulde SOEP in Sanday

Met Juvoly in Sanday rond je consulten af met AI-spraakherkenning. Lees hier alles over deze nieuwe samenwerking.

Spraakherkenning van Juvoly in Sanday
05-01-2023

Waarom Promedico en Omnihis fuseerden

Je hoeft geen wiskundige te zijn om het bovenste te snappen: Omnihis en Promedico zijn het afgelopen jaar gefuseerd. Hierdoor verdwijnen de oude bedrijfsnamen en zetten we ons begin 2023 volledig in als Sanday – digitale zorgverbinders. Een nieuwe naam dus, maar de vertrouwde gezichten en jarenlange ervaring blijven. Waarom we fuseerden? Dat leggen we je uit in dit bericht.

19-10-2023

Uitgebreider medicijnoverzicht in de Service apotheek-app

Gebruik je de Service apotheek-app? Dan is vanaf nu alle medicatie zichtbaar voor jouw patiënten. Zo krijgen zij meer grip en hoef je als apotheker niet meer te switchen tussen twee systemen.  

04-07-2021

Tijdswinst met Sanday Plus!

Jack Wolters, apotheker van Service Apotheek Groenveld in Venlo, werkt met Sanday. “Ik was op zoek naar vernieuwing, doorontwikkeling en innovatie. Dit alles vond ik in Sanday en heb de stap destijds genomen. Fijn om als apotheker zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Sanday. De apotheken die nu starten met Sanday maken hierdoor een soepele start.”