Telefonie-integratie in Sanday met Red Cactus

05-03-2024

Nieuw! Telefonie-integratie door Red Cactus en Sanday

We hebben een beller! Vóórdat de patiënt iets hoeft te zeggen, weet jij al wie er aan de telefoon hangt. Door de telefonie-integratie met Red Cactus zie jij meteen de persoonsinformatie, klik je direct door naar de intake van de patiënt en maak je gelijk notities. En: je hoeft waarschijnlijk niet eens over te stappen naar een ander telefonieplatform: Red Cactus ondersteunt er meer dan 60, dus jouw telefonieprovider zit er vast tussen.

Hoe de telefonie-integratie werkt

Belt een patiënt? Dan verschijnt er een notificatie met de patiëntgegevens op jouw beeldscherm. Via deze notificatie open je direct de intake van de betreffende patiënt in Sanday. Hierdoor registreer je meteen de informatie die de patiënt met jou deelt. Scheelt toch weer zoeken en tijd. Als het gesprek klaar is, registreren we dat ook. Die informatie voegen we later toe aan het patiëntendossier.

“Moet ik dan weer helemaal overstappen?”

Begrijpelijke vraag. Huisartsen die gebruik willen maken van de integratie hoeven waarschijnlijk niet over te stappen naar een ander telefonieplatform. De integratietool van Red Cactus is namelijk compatibel met de meeste telefoniesystemen. Dat maakt het implementatie- en adoptieproces lekker eenvoudig.

Beschikbaar in Sanday Plus

De integratie is nu nog in de pilotfase. Dat betekent dat één praktijk met de integratie is gestart om het voor jou te testen. Verloopt alles soepeltjes? Dan rollen we de integratie breed uit voor alle gebruikers met een Sanday Plus-abonnement. Dat betekent dat de integratie nog niet beschikbaar is voor ASP, Scipio en VDF (we werken wel passende vervolgstappen uit voor ASP in de toekomst).

Voor de apothekers kijken we ook naar mogelijkheden voor een Red Cactus koppeling. Die voorbereidingen worden al getroffen. Als de pilot bij de huisartsen positief verloopt, gaan we verder werken met de apotheken. Afhankelijk van hoe het heen en ander verloopt, kan je de koppeling in een van de aankomende releases verwachten!

Ook interessant

26-06-2023

Nieuw in Sanday: een primeur bij BijsluiterPlus

Dankzij de nieuwe koppeling tussen Sanday en BijsluiterPlus hoef jij nooit meer te zoeken naar medicijninformatie. Schrijf aan in Sanday, klik op het gele logo van BijsluiterPlus (of scan de verpakking) en zie direct betrouwbare informatie over een specifiek medicijn. Hoe dat werkt, lees je in deze blog!

15-12-2022

Gegevensbeheer: doe 't veilig!

Bij Sanday vinden we beveiliging van gegevens erg belangrijk. Zeker omdat we werken met gevoelige gegevens. Hackers en software worden steeds kundiger in het vinden van sluiproutes en omwegen tot die gegevens. Waarbij er in het nieuws inmiddels meer dan één voorbeeld te vinden is van hoe een groot systeem gehackt is nadat er maanden eerder iemand binnen het bedrijf toegang had verkregen tot de systemen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een ‘sterke kluis’ te hebben.

27-10-2023

Sanday's Consult to Go App: Download 'm nu

Met de nieuwe Sanday app vervoer je alle informatie die je nodig hebt tijdens een visite in je broekzak. Je vindt de app nu in de AppStore!

30-01-2023

Sanday: Dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.

29-06-2023

Nieuw in Sanday: ontvang patiëntfoto’s met Sendi!

Een patiënt is bezorgd over een insectenbeet en twijfelt of hij bij de huisarts langs moet komen. Geen onbekend scenario, toch? Door onze nieuwe koppeling (later in ’t jaar integratie!) met Sendi ontvang, beoordeel en bewaar je foto’s van patiënten veilig in hun patiëntendossier.

24-08-2023

Nieuw in ASP: Log in met de authenticator-app!

In de nieuwe update van ASP (2023.3) vereenvoudigden we jouw inlogproces. Vanaf nu kan je inloggen via tweefactorauthenticatie (2FA)! Geen fysieke digipassen meer: je meldt je gewoon aan met je smartphone via een (gratis) authenticator-app.