De rebranding van APRO

26-01-2023

APRO krijgt een nieuwe naam!

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het Sanday-platform. Zo verandert in het 2e kwartaal van 2023 de naam van APRO naar Sanday en krijgt de software een make-over naar de Sanday-stijl. Wil je weten waarom we APRO in een nieuw jasje steken, of wat er voor jou anders wordt? Dan ben je hier op de juiste plek.

Hoe heet APRO nu?

Het zal je niet zijn ontgaan dat we een nieuw platform ontwikkelen, genaamd Sanday. Met dit platform willen we alle zorgprofessionals in de eerstelijnszorg naadloos met elkaar verbinden. Op dit moment is de eerste praktijk (update: de eerste 13 praktijken!) al live met de functionaliteiten voor huisartsen!

APRO was de voorloper van het platform. Daar worden nu de nieuwe huisartsfunctionaliteiten aan toegevoegd. Samen noemen wij dit platform ‘Sanday’. Dat betekent dat de naam APRO zal verdwijnen.

Wat verandert er voor mij?

Voor nu, weinig. Wel verandert de naam APRO in het 2e kwartaal van 2023 naar Sanday. Later in het jaar veranderen we alle kleuren naar de Sanday-stijl. Zo stralen we nog beter uit dat we samen één zijn.

Gelukkig blijft er ook een hoop hetzelfde: je blijft bijvoorbeeld iedere 5-6 weken genieten van een nieuwe release waarin je nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen terugvindt!

Wat heb ik hieraan?

Alle zorgprofessionals die met Sanday werken, werken in de toekomst met z’n allen op hetzelfde platform. Daarom kan je straks moeiteloos communiceren met je collega’s van verschillende disciplines. Samenwerken op één platform betekent ook dat wij uiteindelijk maar één platform gaan onderhouden. Daarom hoeven we bijvoorbeeld wet- en regelgeving ook maar één keer te ontwikkelen. Dat betekent: meer tijd voor ons om toffe nieuwe features te bouwen voor jou.

Met het platform Sanday maken we de zorg zo elke dag een beetje beter. Je werkt er straks iedere dag mee, dus laat het dan ook écht het verschil maken. Daar zorgen we als digitale zorgverbinders voor. Elke dag weer.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Houd dan de socials in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar marketing@sanday.com!

Ook interessant

23-01-2023

Een terugblik op 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de benodigde certificeringen en als kers op de taart fuseerden we. We gaan met je door de vijf hoogtepunten van 2022. Gewoon, voor een beetje nostalgie.

27-10-2023

Sanday's Consult to Go App: Download 'm nu

Met de nieuwe Sanday app vervoer je alle informatie die je nodig hebt tijdens een visite in je broekzak. Je vindt de app nu in de AppStore!

30-01-2023

Sanday: Dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.

05-01-2023

Waarom Promedico en Omnihis fuseerden

Je hoeft geen wiskundige te zijn om het bovenste te snappen: Omnihis en Promedico zijn het afgelopen jaar gefuseerd. Hierdoor verdwijnen de oude bedrijfsnamen en zetten we ons begin 2023 volledig in als Sanday – digitale zorgverbinders. Een nieuwe naam dus, maar de vertrouwde gezichten en jarenlange ervaring blijven. Waarom we fuseerden? Dat leggen we je uit in dit bericht.

10-01-2023

Wat betekent de naam 'Sanday'?

De naam Sanday is natuurlijk niet zomaar gekozen. Na de fusie tussen Promedico en Omnihis wilden we de toekomst ingaan als één stevige organisatie. Daar hoort een onderscheidende, frisse, nieuwe naam bij. Sanday was de uitkomst. Hoe we daarop kwamen? We nemen je graag mee in ons denkproces!

Uitleg van het logo van Sanday
04-07-2021

Tijdswinst met Sanday Plus!

Jack Wolters, apotheker van Service Apotheek Groenveld in Venlo, werkt met Sanday. “Ik was op zoek naar vernieuwing, doorontwikkeling en innovatie. Dit alles vond ik in Sanday en heb de stap destijds genomen. Fijn om als apotheker zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Sanday. De apotheken die nu starten met Sanday maken hierdoor een soepele start.”