Nieuw: Telefonie-integratie met Advitronics in Sanday

22-10-2024

Slim samenwerken met Advitronics

Goed nieuws voor huisartsen en apothekers! Werk jij met de communicatieoplossingen van Advitronics? Dan kun je sinds kort de telefonie-integratie gebruiken in Sanday. Zodra de telefoon gaat, kun je direct doorklikken naar het patiëntdossier. Zo weet jij al wie er aan de andere kant van de lijn zit, zelfs vóórdat de patiënt iets hoeft te zeggen.

Hoe werkt de integratie?

We werken samen met Advitronics om zorgverleners beter te verbinden met hun patiënten. Deze integratie helpt je om sneller en beter jouw patiënten te woord te staan. Hier komt onze integratie met de Bubble applicatie van RedCactus om de hoek kijken.

Belt een patiënt? Dan verschijnt er een pop-up op jouw beeldscherm met de identificerende gegevens van jouw patiënt. Zo kun je meteen:

  • Zien wie je aan de lijn hebt
  • Met één muisklik doorgaan naar het dossier van de patiënt of de intake

Daarnaast is het mogelijk om met één klik vanuit Sanday een uitgaand gesprek te starten.

Beschikbaar in Sanday Plus

De telefonie-integratie is voor alle gebruikers met een Sanday-Plus abonnement. Doordat apothekers en huisartsen met dezelfde technische basis werken, kunnen we ontwikkelingen voor de beide doelgroepen eenvoudig hergebruiken. We ontwikkelden deze telefonie-integratie bijvoorbeeld eerst voor huisartsen, en passen dit nu toe voor apothekers. Zo profiteren apothekers van de huisartsenontwikkelingen en vice versa.