Sanday opent API voor Track-and-Trace

10-09-2024

Samen bouwen aan betere zorg

Een open platfom. Daar hebben we het vaak over. Het betekent dat we een platform bieden waarop andere partijen eenvoudig aansluiten en met ons samenwerken. En dat is hard nodig: de technologische oplossingen volgen elkaar razendsnel op. Het zou zonde zijn als zorgprofessionals alleen onze oplossingen gebruiken, terwijl er genoeg andere leveranciers zijn die waardevolle aanvullingen bieden. Wij vinden dat iedereen moet profiteren van elkaars specialisme. Daarom openen we onze API voor de Track-and-Trace-functionaliteit in het apothekersgedeelte van Sanday.

Onze ‘API openen’: dat betekent dat we onze technologie ‘openzetten’ zodat andere Track-and-Trace-leveranciers als een soort wereldstekker op Sanday kunnen aansluiten. Apothekers krijgen daarom meer keuzevrijheid en flexibiliteit, terwijl leveranciers de mogelijkheid krijgen om hun oplossingen breder beschikbaar te maken. Het resultaat? Een open ecosysteem vanuit het motto: ‘slim samenwerken voor betere zorg’.

Steentje bijdragen?

Apothekers kunnen ons ook helpen met die samenwerking. Gebruik jij nu een Track-and-Trace applicatie die nog niet gekoppeld is aan Sanday? Dan nodigen we je van harte uit om die leverancier te vragen om contact met ons op te nemen. Als die leverancier voldoet aan de juiste technische eisen en veiligheidsvoorwaarden, kunnen we samen zorgen voor een soepele oplossing die aan alle behoeften voldoet.

Plan jouw demo

Ook interessant

16-01-2023

Duizendpoot Hanneke Tan-Koning over Sanday

Hanneke Tan-Koning werkt als eerste praktijk met het gloednieuwe platform van Sanday: "Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland". Lees hier de ervaringen van de eerste gebruiker!

07-12-2022

De ‘Consult-to-go app’, een patiëntdossierinzage op je smartphone!

We ontwikkelen een Consult-to-go-app voor Sanday voor de Huisarts. Zo zie je optimaal al je patiëntdossiers in: ideaal voor een patiëntbezoek.

Consult-to-go App
14-08-2024

Bas Albers over Sanday en BijsluiterPlus

“Dat lijkt me verrekte handig”, dacht apotheker Bas Albers toen hij BijsluiterPlus ontdekte in een tijdschrift. “Ik maakte meteen een account aan en sindsdien gebruik ik het dagelijks, gelinkt met Sanday.”

BijsluiterPlus
19-03-2024

Recept autorisatiescherm in ASP: De Grote Make-over

In de release van ASP vond je de nieuwe versie van het Recept autorisatiescherm. Lees hoe huisarts en softwarecommissielid Menno wat er allemaal komt kijken bij deze monsterklus.

Recept autorisatiescherm
19-10-2023

Uitgebreider medicijnoverzicht in de Service apotheek-app

Gebruik je de Service apotheek-app? Dan is vanaf nu alle medicatie zichtbaar voor jouw patiënten. Zo krijgen zij meer grip en hoef je als apotheker niet meer te switchen tussen twee systemen.  

15-12-2022

Gegevensbeheer: doe 't veilig!

Bij Sanday vinden we beveiliging van gegevens erg belangrijk. Zeker omdat we werken met gevoelige gegevens. Hackers en software worden steeds kundiger in het vinden van sluiproutes en omwegen tot die gegevens. Waarbij er in het nieuws inmiddels meer dan één voorbeeld te vinden is van hoe een groot systeem gehackt is nadat er maanden eerder iemand binnen het bedrijf toegang had verkregen tot de systemen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een ‘sterke kluis’ te hebben.