Telefonie-integratie in Sanday met Red Cactus

05-03-2024

Nieuw! Telefonie-integratie door Red Cactus en Sanday

We hebben een beller! Vóórdat de patiënt iets hoeft te zeggen, weet jij al wie er aan de telefoon hangt. Door de telefonie-integratie met Red Cactus zie jij meteen de persoonsinformatie, klik je direct door naar de intake van de patiënt en maak je gelijk notities. En: je hoeft waarschijnlijk niet eens over te stappen naar een ander telefonieplatform: Red Cactus ondersteunt er meer dan 60, dus jouw telefonieprovider zit er vast tussen.

Hoe de telefonie-integratie werkt

Belt een patiënt? Dan verschijnt er een notificatie met de patiëntgegevens op jouw beeldscherm. Via deze notificatie open je direct de intake van de betreffende patiënt in Sanday. Hierdoor registreer je meteen de informatie die de patiënt met jou deelt. Scheelt toch weer zoeken en tijd. Als het gesprek klaar is, registreren we dat ook. Die informatie voegen we later toe aan het patiëntendossier.

“Moet ik dan weer helemaal overstappen?”

Begrijpelijke vraag. Huisartsen die gebruik willen maken van de integratie hoeven waarschijnlijk niet over te stappen naar een ander telefonieplatform. De integratietool van Red Cactus is namelijk compatibel met de meeste telefoniesystemen. Dat maakt het implementatie- en adoptieproces lekker eenvoudig.

Beschikbaar in Sanday Plus

De integratie is nu nog in de pilotfase. Dat betekent dat één praktijk met de integratie is gestart om het voor jou te testen. Verloopt alles soepeltjes? Dan rollen we de integratie breed uit voor alle gebruikers met een Sanday Plus-abonnement. Dat betekent dat de integratie nog niet beschikbaar is voor ASP, Scipio en VDF (we werken wel passende vervolgstappen uit voor ASP in de toekomst).

Voor de apothekers kijken we ook naar mogelijkheden voor een Red Cactus koppeling. Die voorbereidingen worden al getroffen. Als de pilot bij de huisartsen positief verloopt, gaan we verder werken met de apotheken. Afhankelijk van hoe het heen en ander verloopt, kan je de koppeling in een van de aankomende releases verwachten!

Ook interessant

26-01-2023

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het Sanday-platform. Zo verandert in het 2e kwartaal van dit jaar de naam van APRO naar Sanday en krijgt de software een make-over naar de Sanday-stijl. Wil je weten waarom we APRO in een nieuw jasje steken, of wat er voor jou anders wordt? Dan ben je hier op de juiste plek. 

28-08-2023

ASP: We ontwikkelen een Consult-to-go app

We ontwikkelen een app waarin je altijd jouw spreekuurlijst, patiëntgegevens en afspraakomschrijvingen kan zien. Ook als ASP niet bereikbaar is. Zo weet jij altijd wie er waarom voor je zit.

24-08-2023

Nieuw in ASP: Log in met de authenticator-app!

In de nieuwe update van ASP (2023.3) vereenvoudigden we jouw inlogproces. Vanaf nu kan je inloggen via tweefactorauthenticatie (2FA)! Geen fysieke digipassen meer: je meldt je gewoon aan met je smartphone via een (gratis) authenticator-app.

06-02-2024

Upgrade VDF naar Sanday: een update

We praten je bij over de upgrade van VDF naar Sanday. Waar staan we nu? En wat gaat er komen? Lees het hier!

Upgrade-naar-Sanday
15-07-2023

Griep- en pneumokokkenmailing

Log in of registreer voor de griep- en pneumokokkenmailing! Nodig jouw patiënten zo eenvoudig mogelijk uit voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie met ons eigen portaal: de pro-mailservice.

Sanday logo met mail voor het pro-mailservice portaal voor griep- en pneumokokkenvaccinatie
26-06-2023

Nieuw in Sanday: een primeur bij BijsluiterPlus

Dankzij de nieuwe koppeling tussen Sanday en BijsluiterPlus hoef jij nooit meer te zoeken naar medicijninformatie. Schrijf aan in Sanday, klik op het gele logo van BijsluiterPlus (of scan de verpakking) en zie direct betrouwbare informatie over een specifiek medicijn. Hoe dat werkt, lees je in deze blog!