Nieuw in Sanday: ontvang patiëntfoto’s met Sendi!

29-06-2023

Slim samenwerken met Sendi

Een patiënt is bezorgd over een insectenbeet en twijfelt of hij bij de huisarts langs moet komen. Geen onbekend scenario, toch? In 80% van de gevallen zijn deze fysieke consulten overbodig. Daarom voegden we in de laatste update (23.06) een link toe naar Sendi, het online triage-ondersteuningsplatform van Medi-link. Later in het jaar kan je via een Single Sign On patiëntfoto’s ontvangen, beoordelen en bewaren.

Slim samenwerken met Sendi

We slaan de handen ineen met Sendi! Deze samenwerking leidt tot een integratie van Sendi in ons platform voor huisartsen. Hierdoor ontvang, beoordeel en bewaar je op een veiligere manier patiëntfoto’s. Bovendien hoef je geen gegevens meer over te typen en zijn aparte logins niet meer nodig. Veel sneller en minder foutgevoelig dus!

Hoe werk ik met Sendi?

De volledige integratie staat gepland aan het eind van dit jaar. Maar: vanaf nu kan je alvast gebruik maken van een hyperlink in Sanday die je leidt naar het Sendi-platform. Aan het einde van dit jaar breiden we deze functie uit naar een SSO. Nog even wachten, maar we zijn er bijna!

Geweldig nieuws!

Megan Oosterbaan (CEO Medi-Link) is blij met de samenwerking: “Sendi en Sanday vullen elkaar uitstekend aan. De directe integratie van onze online triage-ondersteunende beeldoplossing met het huisartseninformatiesysteem maakt processen sneller, eenduidiger en transparanter. Minder tijdsdruk, minder stress en een nog betere patiëntenzorg – daar staan onze beide bedrijven voor. Deze krachtenbundeling is geweldig nieuws voor patiënten en professionals.”

Daar is onze CEO Gijs het mee eens: “Dit teamwork met Sendi bevestigt weer dat we samen ontzettend mooie dingen kunnen maken als we gewoon ‘slim samenwerken voor betere zorg’. Want: hoe waardevol is het om te profiteren van elkaars specialisme?! Zo combineren we het beste van twee werelden tot een geheel waar zorgprofessionals en patiënten baat bij hebben. Daar zijn we ontzettend trots op.”

Ook interessant

18-07-2023

Waarom relatiebeheerder Rinze switchte naar Sanday

Rinze begon met een nieuwe functie als relatiebeheerder voor onze apothekers. We zoeken nu ook een relatiebeheerder voor onze huisartsen! Lees hier wat Rinzes werk zo waardevol maakt. 

25-09-2023

Sanday en PharmaPartners samen in actie

Sanday en Pharmapartners tekenen een intentieverklaring waarmee ze de uitwisseling van medicatiegegevens gaan verbeteren

Samenwerking Sanday en PharmaPartners
15-12-2022

Gegevensbeheer: doe 't veilig!

Bij Sanday vinden we beveiliging van gegevens erg belangrijk. Zeker omdat we werken met gevoelige gegevens. Hackers en software worden steeds kundiger in het vinden van sluiproutes en omwegen tot die gegevens. Waarbij er in het nieuws inmiddels meer dan één voorbeeld te vinden is van hoe een groot systeem gehackt is nadat er maanden eerder iemand binnen het bedrijf toegang had verkregen tot de systemen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een ‘sterke kluis’ te hebben.

23-01-2023

Een terugblik op 2022

Wat een jaar. 365 dagen waarin veel is gebeurd: we brachten mooie releases uit, haalden de benodigde certificeringen en als kers op de taart fuseerden we. We gaan met je door de vijf hoogtepunten van 2022. Gewoon, voor een beetje nostalgie.

26-01-2023

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het Sanday-platform. Zo verandert in het 2e kwartaal van dit jaar de naam van APRO naar Sanday en krijgt de software een make-over naar de Sanday-stijl. Wil je weten waarom we APRO in een nieuw jasje steken, of wat er voor jou anders wordt? Dan ben je hier op de juiste plek. 

04-09-2023

Nieuw in ASP: Meest voorgeschreven medicatie

We versnellen jouw voorschrijfproces! In de nieuwe versie van ASP zie je vanaf dan een lijst met een top 5 van medicatie die je het vaakst voorschrijft. De kans is daardoor groot dat je juiste variant meteen in het lijstje ziet. Huisartsassistente Wendy legt uit waarom ze dat zo handig vindt.