Nieuw in Sanday: ontvang patiëntfoto’s met Sendi!

29-06-2023

Slim samenwerken met Sendi

Een patiënt is bezorgd over een insectenbeet en twijfelt of hij bij de huisarts langs moet komen. Geen onbekend scenario, toch? In 80% van de gevallen zijn deze fysieke consulten overbodig. Daarom voegden we in de laatste update (23.06) een link toe naar Sendi, het online triage-ondersteuningsplatform van Medi-link. Later in het jaar kan je via een Single Sign On patiëntfoto’s ontvangen, beoordelen en bewaren.

Slim samenwerken met Sendi

We slaan de handen ineen met Sendi! Deze samenwerking leidt tot een integratie van Sendi in ons platform voor huisartsen. Hierdoor ontvang, beoordeel en bewaar je op een veiligere manier patiëntfoto’s. Bovendien hoef je geen gegevens meer over te typen en zijn aparte logins niet meer nodig. Veel sneller en minder foutgevoelig dus!

Hoe werk ik met Sendi?

De volledige integratie staat gepland aan het eind van dit jaar. Maar: vanaf nu kan je alvast gebruik maken van een hyperlink in Sanday die je leidt naar het Sendi-platform. Aan het einde van dit jaar breiden we deze functie uit naar een SSO. Nog even wachten, maar we zijn er bijna!

Geweldig nieuws!

Megan Oosterbaan (CEO Medi-Link) is blij met de samenwerking: “Sendi en Sanday vullen elkaar uitstekend aan. De directe integratie van onze online triage-ondersteunende beeldoplossing met het huisartseninformatiesysteem maakt processen sneller, eenduidiger en transparanter. Minder tijdsdruk, minder stress en een nog betere patiëntenzorg – daar staan onze beide bedrijven voor. Deze krachtenbundeling is geweldig nieuws voor patiënten en professionals.”

Daar is onze CEO Gijs het mee eens: “Dit teamwork met Sendi bevestigt weer dat we samen ontzettend mooie dingen kunnen maken als we gewoon ‘slim samenwerken voor betere zorg’. Want: hoe waardevol is het om te profiteren van elkaars specialisme?! Zo combineren we het beste van twee werelden tot een geheel waar zorgprofessionals en patiënten baat bij hebben. Daar zijn we ontzettend trots op.”

Ook interessant

05-03-2024

Telefonie-integratie in Sanday met Red Cactus

We hebben een beller! Vóórdat de patiënt iets hoeft te zeggen, weet jij al wie er aan de telefoon hangt. Door de telefonie-integratie met RedCactus klik je meteen door naar de intake van de patiënt. Hoe dat werkt? Lees het hier.

Telefonie-integratie
26-01-2023

De rebranding van APRO

Je leest het goed. Er gaan een aantal veranderingen plaatsvinden rondom APRO en het Sanday-platform. Zo verandert in het 2e kwartaal van dit jaar de naam van APRO naar Sanday en krijgt de software een make-over naar de Sanday-stijl. Wil je weten waarom we APRO in een nieuw jasje steken, of wat er voor jou anders wordt? Dan ben je hier op de juiste plek. 

27-10-2023

Sanday's Consult to Go App: Download 'm nu

Met de nieuwe Sanday app vervoer je alle informatie die je nodig hebt tijdens een visite in je broekzak. Je vindt de app nu in de AppStore!

25-01-2024

AFAS, Sanday en Inprof: een nieuwe koppeling

“Nu ververs je AFAS en ‘poef’: daar staat de factuur van de patiënt die nét over de drempel naar buiten loopt”, vertelt Johan van den Brink trots. Vanuit Inprof hielp hij Sanday en apothekers om hun boekhouding naadloos aan te sluiten op AFAS.

31-10-2022

Gegevensbeveiliging bij Sanday

Een data lek. Je hebt er vast wel eens over gehoord of gelezen. Misschien heb je zelfs wel eens een e-mail of brief gehad van een instantie met de vermelding dat bepaalde gegevens van je gelekt zijn. Fijn is het niet. Zeker niet wanneer dit gevoelige data betreft. Maar wat verstaan we precies onder een data lek? Hoe herken je deze en, belangrijker nog, hoe voorkom je het? Rutger van den Brink is security officer bij Sanday. Hij vertelt je hier graag meer over en wat wij doen om het lekken van data te voorkomen.

10-01-2023

Wat betekent de naam 'Sanday'?

De naam Sanday is natuurlijk niet zomaar gekozen. Na de fusie tussen Promedico en Omnihis wilden we de toekomst ingaan als één stevige organisatie. Daar hoort een onderscheidende, frisse, nieuwe naam bij. Sanday was de uitkomst. Hoe we daarop kwamen? We nemen je graag mee in ons denkproces!

Uitleg van het logo van Sanday