Nieuw in Sanday: ontvang patiëntfoto’s met Sendi!

29-06-2023

Slim samenwerken met Sendi

Een patiënt is bezorgd over een insectenbeet en twijfelt of hij bij de huisarts langs moet komen. Geen onbekend scenario, toch? In 80% van de gevallen zijn deze fysieke consulten overbodig. Daarom voegden we in de laatste update (23.06) een link toe naar Sendi, het online triage-ondersteuningsplatform van Medi-link. Later in het jaar kan je via een Single Sign On patiëntfoto’s ontvangen, beoordelen en bewaren.

Slim samenwerken met Sendi

We slaan de handen ineen met Sendi! Deze samenwerking leidt tot een integratie van Sendi in ons platform voor huisartsen. Hierdoor ontvang, beoordeel en bewaar je op een veiligere manier patiëntfoto’s. Bovendien hoef je geen gegevens meer over te typen en zijn aparte logins niet meer nodig. Veel sneller en minder foutgevoelig dus!

Hoe werk ik met Sendi?

De volledige integratie staat gepland aan het eind van dit jaar. Maar: vanaf nu kan je alvast gebruik maken van een hyperlink in Sanday die je leidt naar het Sendi-platform. Aan het einde van dit jaar breiden we deze functie uit naar een SSO. Nog even wachten, maar we zijn er bijna!

Geweldig nieuws!

Megan Oosterbaan (CEO Medi-Link) is blij met de samenwerking: “Sendi en Sanday vullen elkaar uitstekend aan. De directe integratie van onze online triage-ondersteunende beeldoplossing met het huisartseninformatiesysteem maakt processen sneller, eenduidiger en transparanter. Minder tijdsdruk, minder stress en een nog betere patiëntenzorg – daar staan onze beide bedrijven voor. Deze krachtenbundeling is geweldig nieuws voor patiënten en professionals.”

Daar is onze CEO Gijs het mee eens: “Dit teamwork met Sendi bevestigt weer dat we samen ontzettend mooie dingen kunnen maken als we gewoon ‘slim samenwerken voor betere zorg’. Want: hoe waardevol is het om te profiteren van elkaars specialisme?! Zo combineren we het beste van twee werelden tot een geheel waar zorgprofessionals en patiënten baat bij hebben. Daar zijn we ontzettend trots op.”