eValue8 en Sanday: een nieuwe koppeling

26-08-2024

eValue8 en Sanday: het volgnummersysteem

“Wie is er aan de beurt?” vraag je. Er staat een flinke rij in de apotheek. Er komt een mevrouw naar de balie die voor het eerst allerlei zalfjes moet smeren. Ze heeft veel vragen. Begrijpelijk! Maar ondertussen wordt de rij steeds langer met mensen die enkel hun doosje komen halen. Dat moet anders kunnen toch?

Apothekers creeëren vanaf nu een snelbalie met de nieuwe koppeling tussen het AIS van Sanday en het volgnummersysteem van eValue8 (wat je kunt kennen van Wachtkamerschermen®!). Met deze koppeling wordt het uitgifteproces sneller en makkelijker. Komt een patiënt alleen medicatie halen? Dan vermijdt hij lange wachttijden aan de balie. Want apothekers pakken direct de medicatie uit de afhaalkast zodra de patiënt zich aanmeldt op de zuil!

 Wil je deze koppeling ook gebruiken? Lees dan verder

“Je weet direct wie de patiënt is en wat ‘ie komt halen”

Zodra de medicatie klaarligt, ontvangt de patiënt een mail of SMS met een afhaalcode. Op de zuil in de apotheek vult de patiënt deze code in. Door de koppeling zie jij meteen in het wachtrijscherm van Sanday welke patiënt zich aanmeldt en waar de medicatie klaarligt. Zo kun jij alvast beginnen met medicatie pakken. Handig voor als het druk is!

Wat bij drukte ook goed uitkomt, is dat deze feature niet werkplekgebonden is, maar gebruikersgebonden. Hierdoor maakt het niet uit waar je in de apotheek aan het werk bent: je kunt altijd even bijspringen om de snelbalie af te handelen.

Zorg bieden

Door de koppeling met het volgnummersysteem zijn de meeste patiënten binnen twee minuten de apotheek uit en heb jij extra tijd voor wat er écht toe doet: zorg bieden aan patiënten die wat extra aandacht nodig hebben.

“Mooi toch? Dat je ruimte voor zorg creëert door een logistiek proces slimmer in te richten,” vindt Gijs van der Wielen, CEO van Sanday. Hij beschrijft deze samenwerking met eValue8 en de pilot apotheek als een typisch voorbeeld van ‘slim samenwerken voor betere zorg’.

Rik Teunissen, Sales Manager bij eValue8 vult hem aan: “Ja, ons volgnummersysteem is voor en door apothekers ontwikkeld. Geweldig om te zien dat er dankzij de Sanday koppeling nóg efficienter en patiëntgerichter gewerkt kan worden. Onder de merknaam Wachtkamerschermen® hebben we al lang ervaring in zorgoplossingen. Toch geeft het elke keer weer voldoening om die oplossingen in actie te zien.”

Het volgnummersysteem kan meer

Deze samenwerking breidt het originele volgnummersysteem van eValue8 uit. Met dit systeem krijgen ook patiënten zonder afhaalcode een geprint volgnummer, allemaal via de zuil. Apothekers houden hierdoor makkelijk bij wie er in de apotheek aanwezig is en roepen hen persoonlijk naar de balie.

Ik wil gebruik maken van deze koppeling

Dat kan! Je kunt binnenkort zelf een aanvraag doen via het Sanday Selfservice portaal. Daar helpen we je verder.

Ook interessant

03-04-2024

Spraakherkenning van Juvoly voor automatisch ingevulde SOEP in Sanday

Met Juvoly in Sanday rond je consulten af met AI-spraakherkenning. Lees hier alles over deze nieuwe samenwerking.

Spraakherkenning van Juvoly in Sanday
16-01-2023

Duizendpoot Hanneke Tan-Koning over Sanday

Hanneke Tan-Koning werkt als eerste praktijk met het gloednieuwe platform van Sanday: "Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland". Lees hier de ervaringen van de eerste gebruiker!

18-07-2023

Waarom relatiebeheerder Rinze switchte naar Sanday

Rinze begon met een nieuwe functie als relatiebeheerder voor onze apothekers. We zoeken nu ook een relatiebeheerder voor onze huisartsen! Lees hier wat Rinzes werk zo waardevol maakt. 

04-09-2023

Nieuw in ASP: Meest voorgeschreven medicatie

We versnellen jouw voorschrijfproces! In de nieuwe versie van ASP zie je vanaf dan een lijst met een top 5 van medicatie die je het vaakst voorschrijft. De kans is daardoor groot dat je juiste variant meteen in het lijstje ziet. Huisartsassistente Wendy legt uit waarom ze dat zo handig vindt.

15-05-2024

Slimme vragenlijsten met Open Health Hub in ASP!

Sanday werkt samen met Open Health Hub! Door deze krachtenbundeling stuur jij eenvoudig medische formulieren, thuismetingen of tevredenheidsonderzoeken naar patiënten vanuit ASP.

30-01-2023

Sanday: Dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.