Sanday voor de apotheek

Meer dan 150 apotheken vertrouwen al op Sanday. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij laten je zien hoe Sanday past in jouw situatie. Nu, én in de toekomst! Maak een afspraak of bekijk onze demo.

Sanday voor apothekers2024-06-13T08:41:54+00:00

Eenvoudig aanschrijven

Schrijf eenvoudig 180 receptregels per uur, per assistente aan! Alles wat in het digitale recept staat, is al voor je ingevuld. We helpen je met de artikelkeuze door de meest logische optie bovenaan te zetten. Is er een extern productadvies? Dat nemen we mee in de artikelkeuze!

Raadpleeg vervolgens direct het farmacotherapeutisch kompas, het informatorium of het kinderformularium.

Snelle uitgifte

Scan je artikelen en zet eenvoudig vergelijkbare artikelen om. Wij werken automatisch je voorraad bij en declareren het juiste artikel. Geen handmatige handelingen dus  als je iets anders wilt afleveren dan aangeschreven is.

Door onze track and trace functie kan je daarna direct een vrije locatie toekennen. Mail vervolgens veilig de voorlichting folders!

Sanday insights

Bekijk met Sanday Plus overzichtelijke dashboards. Zie in één oogopslag je patiëntopbouw, je apotheekproces, je voorraad en dossieradviezen. Zo heb jij altijd inzicht en overzicht in alles wat van belang is in jouw apotheek. Stuur bij op basis van data uit één systeem!

Features

Alles digitaal: van zorg tot logistiek

Heb grip op de zorg voor de patiënt én je logistieke proces. Vanaf het moment dat de patiënt binnenkomt tot de medicijnuitgifte: we’ve got you covered.

Overal en altijd beschikbaar

Werk waar en wanneer je wilt, ongeacht je device: als je maar een internetverbinding hebt. Met de bezorgapp ben je zelfs onderweg verbonden.

Overzicht en inzicht

Met eenvoudige dashboards krijg je inzicht in je apotheek, je processen, je patiënten en je team. Zie alle informatie in één oogopslag.

Papierloos

Sanday is opgebouwd om van A tot Z papierloos te werken. Daarom heb jij altijd een opgeruimde apotheek zonder rondslingerende recepten.

Nooit meer zoeken

Jouw werkproces mag geen speurtocht zijn. Win tijd door nooit meer te zoeken naar recepten. Met Sanday werk je volledig digitaal.

Innovatief

Elke 6 weken updaten wij je systeem. Je werkt hierdoor altijd met de laatste features.

Sanday Plus

Sanday insights

Sanday insights

Met Insights krijg je inzicht in je praktijk, je processen, je zorg, je team én je patiënten. Stuur bij op basis van data uit één systeem.

Track and Trace

Track and Trace

Met de volledig geïntegreerde track en trace feature houd jij je patiënt op de hoogte van de status van zijn of haar recept.

Bezorgapp

Bezorgapp

Met de Bezorgapp heb je alles bij de hand wat je wenst bij je bezorgtaak. Op je telefoon, zodat jij volledig mobiel bent!

 

Vraag je demo aan!

Meer dan 150 apotheken vertrouwen al op Sanday. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij laten je zien hoe Sanday past in jouw situatie. Nu, én in de toekomst! Maak hier een afspraak

Maak kennis met Sanday!

Sanday, voormalig APRO, is het platform waarop je slim samenwerkt voor betere zorg. Met onze innovatieve technieken heb jij volledige controle over je receptflow en je werkprocessen.

De beste basis voor de snelste innovaties
Sanday is een van de nieuwste informatiesystemen op de markt. Dat brengt veel mogelijkheden voor jou. Waarom? Dat lees je hier.

Academy

Leren omgaan met een nieuw platform kan spannend zijn. Hoewel je Sanday snel onder de knie hebt, gooien we je niet in het diepe. Met de Academy maak je kennis met Sanday wanneer, waar en op welke manier je wilt. Door onze online tutorials en opdrachten spijker je je kennis volledig bij voordat je ‘in het echt’ aan de slag gaat. Zo start je zorgeloos je eerste dag met Sanday. Ook voor waarnemers.

Conversie

De Upgrade

Wij begrijpen dat de overgang van je huidige AIS naar Sanday een belangrijke stap is. Daarom hebben we een zorgvuldig samengestelde route ontwikkeld. Onze consultants begeleiden je vanaf het allereerste contact tot aan het moment waarop je vol vertrouwen op ons platform bent overgestapt. Lees verder en ontdek hoe we samen jouw upgrade naar Sanday tot een succes maken.

Klantverhalen

Hanneke-Tan Koning - Medisch Centrum de Weght

Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland. Sanday is toekomstbestendig en maakt gebruik van de goede dingen van een ander. Maar, het allerbelangrijkste is dat het een platform is dat voor mij werkt.

Hanneke-Tan Koning - Medisch Centrum de Weght

Jack Wolters - Apotheek Groenveld

Fijn om als apotheker zo betrokken te zijn bij de ontwikkeling van Sanday. De apotheken die nu starten met Sanday maken hierdoor een soepele start.

Jack Wolters - Apotheek Groenveld

Ronald van Ingen - Huisartsenpraktijk van Ingen en Breugem

De implementatie verliep erg soepel en ook de conversie van de data is probleemloos verlopen. Een modelmigratie.

Ronald van Ingen - Huisartsenpraktijk van Ingen en Breugem

Frank de Ligt - Apotheek Holendrecht

APRO werkt logisch en het voorkomt dat je oplossingen bedenkt die veel tijd kosten. Je houdt meer tijd over om inhoud te geven aan je vak!

Frank de Ligt - Apotheek Holendrecht

Apotheek Heer

Dankzij APRO kunnen we onze kwaliteit en efficiëntie in apotheekprocessen verder opschroeven. En zo met dezelfde mensen meer voor elkaar krijgen

Apotheek Heer

Jasper Schellingerhout - Het Huisartsenteam De Keen

Sanday is een betrouwbare partner. We delen dezelfde visie waarbij de dienstverlening aan de patiënt centraal staat. Ze willen net als wij vooruit en denken met ons mee in oplossingen.

Jasper Schellingerhout - Het Huisartsenteam De Keen

Onze partners

FHIR

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!