Masterclass GDS

Een gevarieerde en interactieve masterclass om jou de fijne kneepjes van ons GDS bij te spijkeren! Dat doen we door de laatste vakinhoudelijke nieuwtjes direct in de praktijk te brengen met realistische voorbeelden.

Masterclass GDS2023-11-01T12:27:20+00:00

Schrijf je gratis in!

Sluit gratis aan bij de online Masterclass GDS voor Sanday voor de Apotheek (voormalig APRO). Het klaarmaken van GDS-medicatie in rollen (en de uitgifte daarvan) is een kwestie van zorgvuldige registratie. Daarom nemen Elly en Lenka je 7 december mee in een verdiepende cursus om jou de fijne kneepjes van het GDS te leren!

Naast praktische casussen bespreken we zaken als:

  • De nieuwste aanpassingen in de GDS-module
  • De declaratiestructuur GDS
  • Beëindigen/Stoppen/Verwijderen
  • Toedienschema’s
Waarom deze masterclass?

“O, dit kan ook!?” of “had ik dit maar eerder geweten!” zijn twee zinnen die we vaker hoorden over de GDS-module. Ook vingen we hier en daar geluiden op dat gebruikers de GDS-module nog niet volledig benutten. Daar willen we verandering in brengen!

​Daarom nemen we in deze Masterclass extra goed de tijd om verdiepende stof nog een keertje uit uitgebreid uit te leggen. Dat doen we door jouw nieuwe kennis direct in de praktijk te brengen met realistische voorbeelden. Heb je een specifieke casus waar je meer over wilt leren? Geef dat dan aan ons door bij je aanmelding!

Datum: 7 december 2023

Tijd: 09:00 – 11:00

Locatie: Online op Teams