Mijn Omnihis is verhuisd naar het Selfservice portaal

Mijn Omnihis is verhuisd naar het Selfservice portaal2023-11-27T15:31:01+00:00

Mijn.Omnihis verhuisde naar het Selfservice portaal

Beste Scipio-gebruiker,

Waarschijnlijk heb je het al ergens gezien, maar we verplaatsten de functies van ons community platform ‘mijn.omnihis’ afgelopen 1 september naar het Selfservice portaal (SSP). Dat komt omdat we genoodzaakt waren te stoppen met mijn.omnihis. De externe softwareleverancier van het community platform hield namelijk op met bestaan. Hierdoor kan Mijn.omnihis niet langer onderhouden worden. Dat vinden we jammer, want dit platform was voor ons een makkelijke manier om informatie te delen en om met jou in contact te blijven.

Oplossing: het SSP

We verplaatsen de agenda (events/trainingen), kennisitems, en informatie over updates en bugs naar het Selfservice portaal. Ook vind je hier de downloads van de nieuwe releases. Zo maak je nog steeds gebruik van de belangrijkste functionaliteiten, maar dan op een ander, inmiddels bekend, platform! Meld je hier voor de eerste keer aan, of ga direct naar het Selfservice portaal!

Het enige dat aan het Selfservice portaal ontbreekt, is een forumfunctie. Op dit moment onderzoeken we alternatieven om dit forum op te vangen. In de tussentijd houden we je op de hoogte en kan je voor al je vragen terecht bij het Selfservice portaal.

Met vriendelijke groet,

Team Sanday