Griep- en pneumokokkenmailing

15-07-2023

Log in of registreer!

Nodig jouw patiënten zo eenvoudig mogelijk uit voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie met ons eigen portaal: de pro-mailservice! Deze service leveren we al 10 jaar, ongeacht je HIS-leverancier. Daarom versturen we jaarlijks ruim 800.000 brieven!

Wat bieden we?

Werk efficiënt.
Zowel in uren als in kosten. Bespaar tijd en geld met het intuïtieve portaal!

Bepaal zelf. 
Heb regie over de inhoud en het verzendmoment van jouw mailing.

Combineer afspraken.
Wil je patiënten met 2 vaccinaties uitnodigen voor een ander moment? Kan gewoon.

Stel een vaccinatieschema op. 
Nodig patiënten voor verschillende data en tijdvakken uit.

Hergebruik de uitnodigingsbrief 
Pak de brief van vorig jaar, of creëer een nieuwe.

Thuisprikkers. 
Maak, als je wilt, voor elke mailing aparte brieven voor de thuisprikkers.

Wil je dat patiënten die beide vaccinaties krijgen, op een ander moment komen dan patiënten die enkel 1 vaccinatie krijgen? Dan kan je uitnodigingen combineren! Wil je dat niet? Dan verstuur je de uitnodigingen gewoon los. Ga voor meer informatie over specificaties naar de pro-mailservice pagina.

Nieuwe gebruiker? Registreer!

Registreer via de knop hiernaast. Na je registratie volgt een validatie. Deze validatie vindt rond medio juni plaats. Je ontvangt van ons vanzelf meer informatie over je aanmelding en over het portaal.

Eerder gebruikt? Log dan in!

Je hoeft je niet opnieuw te registreren als je het portaal in 2022 ook al gebruikte. Je kan gewoon inloggen met dezelfde inloggegevens. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Op de inlogpagina kan je je wachtwoord resetten.

Let op:

Als je inlogt zie je jouw gegevens van 2022. Medio juni kan je nieuwe uitnodigingen maken. Zodra deze functie beschikbaar komt, geven we je een seintje.

Kosten

Vragen?

De kosten voor de Pro-Mailservice bedragen €0,75 (Ex. BTW) per brief.

Heb je vragen? Mail dan naar mailing@sanday.com

Ook interessant

05-01-2023

Waarom Promedico en Omnihis fuseerden

Je hoeft geen wiskundige te zijn om het bovenste te snappen: Omnihis en Promedico zijn het afgelopen jaar gefuseerd. Hierdoor verdwijnen de oude bedrijfsnamen en zetten we ons begin 2023 volledig in als Sanday – digitale zorgverbinders. Een nieuwe naam dus, maar de vertrouwde gezichten en jarenlange ervaring blijven. Waarom we fuseerden? Dat leggen we je uit in dit bericht.

10-01-2023

Wat betekent de naam 'Sanday'?

De naam Sanday is natuurlijk niet zomaar gekozen. Na de fusie tussen Promedico en Omnihis wilden we de toekomst ingaan als één stevige organisatie. Daar hoort een onderscheidende, frisse, nieuwe naam bij. Sanday was de uitkomst. Hoe we daarop kwamen? We nemen je graag mee in ons denkproces!

Uitleg van het logo van Sanday
25-01-2024

AFAS, Sanday en Inprof: een nieuwe koppeling

“Nu ververs je AFAS en ‘poef’: daar staat de factuur van de patiënt die nét over de drempel naar buiten loopt”, vertelt Johan van den Brink trots. Vanuit Inprof hielp hij Sanday en apothekers om hun boekhouding naadloos aan te sluiten op AFAS.

15-12-2022

Gegevensbeheer: doe 't veilig!

Bij Sanday vinden we beveiliging van gegevens erg belangrijk. Zeker omdat we werken met gevoelige gegevens. Hackers en software worden steeds kundiger in het vinden van sluiproutes en omwegen tot die gegevens. Waarbij er in het nieuws inmiddels meer dan één voorbeeld te vinden is van hoe een groot systeem gehackt is nadat er maanden eerder iemand binnen het bedrijf toegang had verkregen tot de systemen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een ‘sterke kluis’ te hebben.

28-08-2023

ASP: We ontwikkelen een Consult-to-go app

We ontwikkelen een app waarin je altijd jouw spreekuurlijst, patiëntgegevens en afspraakomschrijvingen kan zien. Ook als ASP niet bereikbaar is. Zo weet jij altijd wie er waarom voor je zit.

24-04-2023

De eerste keer als Sanday op 3 beurzen!

Lees hier over de eerste beurzen waar we te zien waren als Sanday: het KNMP-congres, het NEDhis-congres en de Mosadex experience!