Griep- en pneumokokkenmailing

15-07-2023

Log in of registreer!

Nodig jouw patiënten zo eenvoudig mogelijk uit voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie met ons eigen portaal: de pro-mailservice! Deze service leveren we al 10 jaar, ongeacht je HIS-leverancier. Daarom versturen we jaarlijks ruim 800.000 brieven!

Wat bieden we?

Werk efficiënt.
Zowel in uren als in kosten. Bespaar tijd en geld met het intuïtieve portaal!

Bepaal zelf. 
Heb regie over de inhoud en het verzendmoment van jouw mailing.

Combineer afspraken.
Wil je patiënten met 2 vaccinaties uitnodigen voor een ander moment? Kan gewoon.

Stel een vaccinatieschema op. 
Nodig patiënten voor verschillende data en tijdvakken uit.

Hergebruik de uitnodigingsbrief 
Pak de brief van vorig jaar, of creëer een nieuwe.

Thuisprikkers. 
Maak, als je wilt, voor elke mailing aparte brieven voor de thuisprikkers.

Wil je dat patiënten die beide vaccinaties krijgen, op een ander moment komen dan patiënten die enkel 1 vaccinatie krijgen? Dan kan je uitnodigingen combineren! Wil je dat niet? Dan verstuur je de uitnodigingen gewoon los. Ga voor meer informatie over specificaties naar de pro-mailservice pagina.

Nieuwe gebruiker? Registreer!

Registreer via de knop hiernaast. Na je registratie volgt een validatie. Deze validatie vindt rond medio juni plaats. Je ontvangt van ons vanzelf meer informatie over je aanmelding en over het portaal.

Eerder gebruikt? Log dan in!

Je hoeft je niet opnieuw te registreren als je het portaal in 2022 ook al gebruikte. Je kan gewoon inloggen met dezelfde inloggegevens. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Op de inlogpagina kan je je wachtwoord resetten.

Let op:

Als je inlogt zie je jouw gegevens van 2022. Medio juni kan je nieuwe uitnodigingen maken. Zodra deze functie beschikbaar komt, geven we je een seintje.

Kosten

Vragen?

De kosten voor de Pro-Mailservice bedragen €0,75 (Ex. BTW) per brief.

Heb je vragen? Mail dan naar mailing@sanday.com

Ook interessant

05-03-2024

Telefonie-integratie in Sanday met Red Cactus

We hebben een beller! Vóórdat de patiënt iets hoeft te zeggen, weet jij al wie er aan de telefoon hangt. Door de telefonie-integratie met RedCactus klik je meteen door naar de intake van de patiënt. Hoe dat werkt? Lees het hier.

Telefonie-integratie
24-11-2023

Opheldering over DOMO in ASP

Wat is DOMO en wat gaat DOMO doen met mijn gegevens?

04-09-2023

Nieuw in ASP: Meest voorgeschreven medicatie

We versnellen jouw voorschrijfproces! In de nieuwe versie van ASP zie je vanaf dan een lijst met een top 5 van medicatie die je het vaakst voorschrijft. De kans is daardoor groot dat je juiste variant meteen in het lijstje ziet. Huisartsassistente Wendy legt uit waarom ze dat zo handig vindt.

30-01-2023

Sanday: Dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.

26-06-2023

Nieuw in Sanday: een primeur bij BijsluiterPlus

Dankzij de nieuwe koppeling tussen Sanday en BijsluiterPlus hoef jij nooit meer te zoeken naar medicijninformatie. Schrijf aan in Sanday, klik op het gele logo van BijsluiterPlus (of scan de verpakking) en zie direct betrouwbare informatie over een specifiek medicijn. Hoe dat werkt, lees je in deze blog!

24-08-2023

Nieuw in ASP: Log in met de authenticator-app!

In de nieuwe update van ASP (2023.3) vereenvoudigden we jouw inlogproces. Vanaf nu kan je inloggen via tweefactorauthenticatie (2FA)! Geen fysieke digipassen meer: je meldt je gewoon aan met je smartphone via een (gratis) authenticator-app.