Griep- en pneumokokkenmailing

15-07-2023

Log in of registreer!

Nodig jouw patiënten zo eenvoudig mogelijk uit voor de griep- en pneumokokkenvaccinatie met ons eigen portaal: de pro-mailservice! Deze service leveren we al 10 jaar, ongeacht je HIS-leverancier. Daarom versturen we jaarlijks ruim 800.000 brieven!

Wat bieden we?

Werk efficiënt.
Zowel in uren als in kosten. Bespaar tijd en geld met het intuïtieve portaal!

Bepaal zelf. 
Heb regie over de inhoud en het verzendmoment van jouw mailing.

Combineer afspraken.
Wil je patiënten met 2 vaccinaties uitnodigen voor een ander moment? Kan gewoon.

Stel een vaccinatieschema op. 
Nodig patiënten voor verschillende data en tijdvakken uit.

Hergebruik de uitnodigingsbrief 
Pak de brief van vorig jaar, of creëer een nieuwe.

Thuisprikkers. 
Maak, als je wilt, voor elke mailing aparte brieven voor de thuisprikkers.

Wil je dat patiënten die beide vaccinaties krijgen, op een ander moment komen dan patiënten die enkel 1 vaccinatie krijgen? Dan kan je uitnodigingen combineren! Wil je dat niet? Dan verstuur je de uitnodigingen gewoon los. Ga voor meer informatie over specificaties naar de pro-mailservice pagina.

Nieuwe gebruiker? Registreer!

Registreer via de knop hiernaast. Na je registratie volgt een validatie. Deze validatie vindt rond medio juni plaats. Je ontvangt van ons vanzelf meer informatie over je aanmelding en over het portaal.

Eerder gebruikt? Log dan in!

Je hoeft je niet opnieuw te registreren als je het portaal in 2022 ook al gebruikte. Je kan gewoon inloggen met dezelfde inloggegevens. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem! Op de inlogpagina kan je je wachtwoord resetten.

Let op:

Als je inlogt zie je jouw gegevens van 2022. Medio juni kan je nieuwe uitnodigingen maken. Zodra deze functie beschikbaar komt, geven we je een seintje.

Kosten

Vragen?

De kosten voor de Pro-Mailservice bedragen €0,75 (Ex. BTW) per brief.

Heb je vragen? Mail dan naar mailing@sanday.com

Ook interessant

30-01-2023

Sanday: Dit is ons plan de campagne

Verandering brengt vragen. Want, wat is Sanday, wanneer gaat Sanday live en wat gebeurt er dan met onze oude systemen? Deze vragen, vragen om overzicht. We zetten alle zaken voor je op een rijtje, in een tijdlijn notabene.

25-09-2023

Sanday en PharmaPartners samen in actie

Sanday en Pharmapartners tekenen een intentieverklaring waarmee ze de uitwisseling van medicatiegegevens gaan verbeteren

Samenwerking Sanday en PharmaPartners
24-11-2023

Opheldering over DOMO in ASP

Wat is DOMO en wat gaat DOMO doen met mijn gegevens?

24-08-2023

Nieuw in ASP: Log in met de authenticator-app!

In de nieuwe update van ASP (2023.3) vereenvoudigden we jouw inlogproces. Vanaf nu kan je inloggen via tweefactorauthenticatie (2FA)! Geen fysieke digipassen meer: je meldt je gewoon aan met je smartphone via een (gratis) authenticator-app.

15-12-2022

Gegevensbeheer: doe 't veilig!

Bij Sanday vinden we beveiliging van gegevens erg belangrijk. Zeker omdat we werken met gevoelige gegevens. Hackers en software worden steeds kundiger in het vinden van sluiproutes en omwegen tot die gegevens. Waarbij er in het nieuws inmiddels meer dan één voorbeeld te vinden is van hoe een groot systeem gehackt is nadat er maanden eerder iemand binnen het bedrijf toegang had verkregen tot de systemen. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een ‘sterke kluis’ te hebben.

16-01-2023

Duizendpoot Hanneke-Tan Koning over Sanday

Hanneke Tan-Koning werkt als eerste praktijk met het gloednieuwe platform van Sanday: "Ik geloof oprecht dat we op weg zijn naar het beste product van Nederland". Lees hier de ervaringen van de eerste gebruiker!